Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +737
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +54
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

źródło: IMG_2198
Pobierzźródło: IMG_2199
Pobierz@codziennaKasia: Magnesy. Wirujące magnesy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To już wystarczyłoby do kompletnej zmiany historii świata.
@mariecziek: Na pewno nie od Ea-nasira. xD
@straszny_cham: najprostsza byś może i stworzył, ale potrzeba jeszcze odbiornika
@Serniczek_Szatana: powodzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie żartuj sobie, przecież to każdy wie? W szkołach już nie uczą o prądnicy? (ꖘ‸ꖘ)
Powodzenia życzę w przetłumaczeniu takich kwestii tępemu motłochowi. Przez tysiące lat mądre głowy nie były w stanie i trzeba było wymyślić religię, by ludzie dbali jako tako o dietę(post, ramadan, koszerne jedzenie itd.), czy higienę, wymyślono nawet religijny rytuał z odcinaniem napletka, bo koczownicze ludy brudasów nie myły fiutów i wdawały się im zakażenia xD
Z