Aktywne Wpisy

grubi faceci śmierdzą, a ja mimo nadwagi pięknie wyglądam i mam wspaniały zapach, jestem też urocza i fajna, mam ładną figurę po ciąży i ciekawe zainteresowania, da się? no da się, wszystko się da, jeśli się chce :) #zwiazki #rozowepaski
źródło: 13233
Pobierz

źródło: GUtW6JBy1LRbqojpRmiBPM8tGfnwX0dC
Pobierz@MazurskiSmak: Rozumiem, że majętnym rentierom nie prowadzącym działalności gospodarczej również?
Też trzeba mieć pewien kontekst, gdyż krótko opowiedziana historia może produkować fałszywe, wręcz sprzeczne wnioski
@MazurskiSmak: Ja bym poszedł o krok dalej i zabrał prawo głosu wszystkim pracownikom budżetówki, sędziom, policjantom, lekarzom, nauczycielom itd. W końcu oni też nie dorzucają. Wtedy nastanie prawacki raj a konfunia będzie u władzy XD
@MazurskiSmak: A ludzie przez Ciebie wymienieni podatków nie płacą? XD
@MazurskiSmak: Grupy zawodowe które ja wymieniłem, mają pensje sfinansowane z podatków, więc ich podatki nie są bezpośrednim zyskiem państwa. Skoro postulujesz prawo wyborcze tylko dla ludzi płacących podatki, to ich również powinieneś wykluczyć XD
Nie żeby non stop była sraczka na głównej bo lekarz X czy Y sobie życzy 1000000 zł za wizytę w prywacie. No to wtedy tez z podatków?
Byś wkładał połowę tego czasu który włożyłeś w układanie tych bredni, w coś pożytecznego to byś dobrze żył. Z fartem
źródło: 1000028205
PobierzI owszem - ludzie, z takim intelektem i wiedzą o otaczającej rzeczywistości, nie powinni mieć praw wyborczych