Aktywne Wpisy

Salido +469
Minął 32. (z 67) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!! *
TRZECI RAZ PODCZAS TYCH WAKACJI!
*Nikt nie zginął na miejscu wypadku podczas zdarzeń odnotowanych w ciągu ostatniej doby.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!! *
TRZECI RAZ PODCZAS TYCH WAKACJI!
*Nikt nie zginął na miejscu wypadku podczas zdarzeń odnotowanych w ciągu ostatniej doby.
źródło: 1-479086-23
Pobierz
PanTuNieMieszkasz +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

To nie jest śmieszne nic a nic
źródło: obraz
PobierzPensja specjalisty do spraw ochrony infrastruktury krytycznej i zarządzania kryzysowego w stolicy kraju sąsiadującego z krajem w stanie wojny xD na poziomie sprzedawcy w Lidlu (z całym szacunkiem do sprzedawców – alternatywko z Lidla na Tamce, kocham Cię)
źródło: temp_file7992958730753974049
PobierzTo jest naprawdę srogo p----------e, pardon my french, ale nie wiem jak już to nazwać.
Przypomina wykopkowe gadanie typu żeby każdy został programistą, lub glazurnikiem, bo przecież inne zawody nie są potrzebne, tylko że takie bzdury wykopki pisały pod nickami na forum o kupie, nie publicznie pod własnym nazwiskiem jako autorytet z branży medycznej
No tez z tego kisnę. "Just zostań lekarzem bro"
Super pomysł. Zacznijmy kierować ludzi, którzy mogliby być dobrymi fizykami jądrowi albo inżynierami, bo zrobiliśmy tam zagłębie patologii i drenowania budżetu i zamiast to uporządkowoać to mówimy "to ty też z tego korzystaj".
Marnowanie potencjału ludzkiego. W taki sposób to ten kraj nigdize nie zajedzie.
źródło: xcvx1
Pobierz@Szalom: to było w tym 2020 bardzo możliwe dla każdego. Próg wejścia był prawie zerowy a zarobki kosmiczne. W tamtym czasie to była dobra rada. Co do ważności innych zawodów, to inna kwestia, bo ja jestem zdania, że ktoś musi wykonywać nisko płatne prace, ale też uważam, że każdy za minimalną krajową powinien móc się z łatwością utrzymać i mieć jakieś pole
A tutaj mamy pensję osoby odpowiedzialnej za infrastrukturę pieszych i ich bezpieczeństwo w mieście Tychy:
Ze wszystkimi benefitami pewnie wyjdzie ~4500-5000 zł netto
Trzeba się było uczyć nie?
źródło: obraz
Pobierz@Snowdr0p: No i spatologizowało to jescze bardziej rynek xD Ale pare szczęściarzy sobie zarobiło
A nie czekaj... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tak - to jeszcze frytki do tego.
K---a za takie coś powinien być kryminał bo to już jest jawne niewolnictwo.
Jestem po budo, żona po archi i to jak nas zrobili w C---A te 15 lat temu to się w pale nie mieści, oszukiwali ludzi tymi studiami, ciosneli nas na każdym kroku, mamili że roboty tyle że hoho a potem C--J, nic z tego nie
Wykształcenie jak wykształcenie, umówmy się, niewiele odbiegające od jakiejkolwiek specjalistycznej wiedzy. Nie wiem, skąd to się wzięło, tak jakby każdy lekarz był co najmniej biotechnologiem kierownikiem projektu w jakimś Biontechu czy innym Pfizerze xD
źródło: 1000000977
Pobierz85% z matury z matematyki i fyzki i liczenie calej to codziennosc, chleb powszedni.
85% z matury z chemii i zapamietanie 206 kosci po lacinie to metafizyka, spotkanie z najwyzszym.
źródło: zxvz
Pobierz@Czoso hmmm a może fizyk jądrowy mógł się więcej uczyć i iść na jakieś trudne studia? Bo wiadomo, że jak masz trudne studia to potem ez 100k+/mies.
@Szalom: i tak by się rynek r------ł i tak, bo to, że rynek w IT jest r-------y to trend globalny. Ogólnie gospodarka kuleje i to trend światowy.
@SKYFander: założę się, że oni zarabiają mniej niz niejeden doktór w powiatowym w Polsce XD.
Mam koleżankę z klasy z LO. Chciała zostać lekarzem, ale się nie dostała (to były czasy, że trzeba było wymaksować maturki z biologii i chemii, trochę jej zabrakło). Poszła na biotechnologię medyczną