✨️ Elon Musk: Geniusz czy tylko twarz firmy?Ⓘ Czy Elon Musk to geniusz i warto go naśladować, czytać biografię, itp.? Pamiętam że kiedyś się nim jarałem ale głównie słuchałem podcastów z nim to wydawało mi się że jest na jakimś wyższy lvl. Jeszcze ta cała aura o nim że pracuje po 12h, śpi w tym biurze i wizjoner którego nikt nie rozumie a przy tym autystyczny co tylko potwierdzało że gość jest z innej planety. No i potem im więcej tych podcastów tym zauważyłem że w sumie to gada to samo zazwyczaj i takie wyuczone frazesy których terminologia brzmi skomplikowanie. Słuchając takiego Zuckerberga miałem wrażenie że to on faktycznie jest inteligentny i wie o czym gada. Tak samo niby pracuje dużo ale ile on tam jest i wnosi do tych projektów? Po prostu zatrudnia mądrych ludzi i tyle a on jest twarzą.
@mirko_anonim to typek z tak kruchym ego że odbierał niebieskie znaczki za pisanie o nim prawdy na X. Największy farmazon Świata który musiał udawać że umie pykać w jakąś gierkę
@mirko_anonim: Świetne pytanie na portalu, gdzie połowa użytkowników to patologia, druga połowa to bezrobotni albo renciści, a trzecia połowa to dzieci. Weź popcorn do czytania odpowiedzi.
O jego geniuszu może świadczyć to jak świetnie poradził sobie z naprawą amerykańskiej biurokracji, albo wszystkie przygody z Twiterem podczas prób pozorowanego zakupu i potem. Gościu na pewno jest inteligentny, na pewno potrafił zrobić pożytek z fortuny którą miał i ją rozmnożyć. Jego na wielki plus należy zaliczyć mu, że miał swoje dobre idee i wykorzystał swoją wiedzę do robienia pieniędzy by je rozwinąć. Ale jednocześnie to buc z wielkim pragnieniem władzy
@mirko_anonim: Wszystkie te cudowne historie to błąd przeżywalności i nie warto na nich się wzorować bo to takie horoskopy dla "mądrych". Są to ogarnięte osoby które wiele osiągnęły ale ludzie już badali to zjawisko i ludzie nie mają pojęcia dlaczego im się powiodło - w sensie wydaje im się, że wiedzą dokładnie co i jak ale po prostu to im się uroiło, 99% ich sukcesu to zmienna losowa. W stylu
logiczny-kartograf-54: Tak masz racje miras Elon Musk najbogatszy człowiek świata to w sumie tylko morda firmy nic poza tym, random i kompletnie nikt ważny dokładnie jest na tym samym poziomie co anonimowy OP tego wątku XD masz racje mirku nie warto interesować się takim człowiekiem XD najlepiej zainteresuj sie innym anonimowym wykopkiem spod tagu giełda który na górce kupuje i w dołku sprzedaje XD
Czy Elon Musk to geniusz i warto go naśladować, czytać biografię, itp.? Pamiętam że kiedyś się nim jarałem ale głównie słuchałem podcastów z nim to wydawało mi się że jest na jakimś wyższy lvl. Jeszcze ta cała aura o nim że pracuje po 12h, śpi w tym biurze i wizjoner którego nikt nie rozumie a przy tym autystyczny co tylko potwierdzało że gość jest z innej planety. No i potem im więcej tych podcastów tym zauważyłem że w sumie to gada to samo zazwyczaj i takie wyuczone frazesy których terminologia brzmi skomplikowanie. Słuchając takiego Zuckerberga miałem wrażenie że to on faktycznie jest inteligentny i wie o czym gada. Tak samo niby pracuje dużo ale ile on tam jest i wnosi do tych projektów? Po prostu zatrudnia mądrych ludzi i tyle a on jest twarzą.
#elonmusk #praca #technologia #biznes #tesla #spacex
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: na takim levelu to po c--j by miał to sam robić XD po to się buduje biznes żeby ktoś z---------ł na ciebie
@berlinale:
źródło: 1000097743
Pobierz@baal80: Zapomniałeś wymienić jeszcze - która połowa jest największa z tych 3. ;)
https://wykop.pl/wpis/86285833/koniec-david-moss-drugi-raz-przejechal-caly-kontyn
Już wczoraj byli blisko celu, ale zatrzymali się w hotelu kilkadziesiąt kilometrów przed metą.
A tu dalej wypopki z bólem d--y będą bredzić że FSD nie działa. Wyjcie...
https://wykop.pl/wpis/86254237/david-moss-po-przejechaniu-calych-stanow-od-wybrze
Gościu na pewno jest inteligentny, na pewno potrafił zrobić pożytek z fortuny którą miał i ją rozmnożyć.
Jego na wielki plus należy zaliczyć mu, że miał swoje dobre idee i wykorzystał swoją wiedzę do robienia pieniędzy by je rozwinąć.
Ale jednocześnie to buc z wielkim pragnieniem władzy
Odlot. Elon Musk i szalone początki SpaceX
O ile jego osoba mało mnie interesuje to oopis jak rozkręcał spaceX jest ciekawa.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej