Aktywne Wpisy

CzekoDonut +524
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

źródło: image
PobierzChcą, ludzie chcą normalność.
@Turin89: bo polskie prawusy lubią być ruchani na kasę i lubią złodziei, alfonsów, kiboli, patusów i innych przestępców i takich sobie wybierają
@Fattek: niby tak i dobrze ale tak się zachowali bo takie były nastroje społeczne i im się to opłacało tak jak na populistów przystało
@Turin89: XDD
Dostaw broni wtedy tak na prawdę nie było i zaczęły się one dopiero później. Te pierwsze wczesny dostawy np. karabinków Grot nie wynikały z chęci pomocy Ukrainie, tylko w taki sposób pis postanowił ratować Fabrykę Broni. Bez tego FB musiałaby przeprowadzić akcję serwisową i modernizować
@Turin89: mamy taką prawicę, nazywa się KO. Tylko patoprawica usilnie ją nazywa lewactwem
@Turin89: przecież mamy taką prawicę. Nazywa się koalicja obywatelska, PL2050 czy PSL ¯\(ツ)/¯