Aktywne Wpisy

prostymirek +115
Słabi ludzie stworzyli nam ciężkie czasy w których o jedną kobietę trzeba konkurować z tysiącami mężczyzn, o mieszkanie z landlordami i flipperami, a o pracę z hindusami i innymi imigrantami.
#takaprawda #demografia #praca #zwiazki #nieruchomosci
#takaprawda #demografia #praca #zwiazki #nieruchomosci

paluszki_rybne +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000011408
Pobierzźródło: joke-the-joke-you
Pobierz@Desire22: kurczak podobnie. Przecież nieprzyprawiona pierś z kurczaka nie smakuje jak nic.
A mieso bez przypraw jest też meh.
Ja lubię wszystko praktycznie. Nie pogardze dobrym mięskiem, czy dobrym wegańskim daniem.
@Tyrande: wieprzowina i wołowina są dobre nawet surowe, kurczaka trzeba doprawić, a dobrze doprawione i zrobione tofu, może być nawet lepsze od mięsa
Ja lubie wegańskie jedzenie, ale żeby zrobić naprawde dobre weganskie jedzenie, gdzie można z czystym sercem powiedzieć, że mieso tam nie pasuje albo nic nie wnosi to nie jest tak łatwo.
@eXe1987: Bardzo jestem ciekaw czy prędzej zrzygałbyś się po niedoprawionym tofu, czy niedoprawionym surowym mięsie.
@eXe1987: Sporo. Mięso smakuje jak największy syf, dlatego jest poddawane obróbce cieplnej i przyprawiane. Tofu w surowej formie jest jadalne.
@Logytaze: tylko czy tofu jest surowe?
Soja chyba jest gotowana i potem mielona, odcedzana itp, ale mogę się mylić expertem nie jestem :D