Wpis z mikrobloga

@dywergent: najlepsze że to kobiety rzucają tym blackpillem jeszcze tam jedna pisała że wygląd to wszystko bez pożądania nie ma nic ale nie zrobiłem zdjęcia, a reszta się oszukuje że o inteligencję chodzi bo takie też były
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki: wszystko albo nic
Gdzie to "wszystko" to często wybór gadzim mózgiem który kończy się nieszczęśliwym małżeństwem z debilem, rozwodem i byciem samotną matką.
Ja szanuję bardzo- ogólnie cieszę się, że nie wpakowałem się w żadne małżeństwo do tej pory i wciąż wierzę, że mogę spotkać normalną kobietę:)
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki:
I dlatego odpowiadają za zniszczenie ludzkości (demografia) i systemu gospodarczego (utrzymanie emerytów).
Ale mało z nich jest tak szczerych, więc jak zwykle próbują zwalić to na facetów z tekstami: bo faceci dziś się za mało starają. Co oznacza:
chcemy zarabiac tyle co wy, ale wy nadal macie nam znacząco podnoscic komforty życia, czyli nadal musicie zarabiac dużo więcej. Logika? P-------ć ją. Chcemy mieć ciastko i zjeśc ciastko. Ohhhh jakie
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki: pewnie dużo kobiet tak ma. Generalnie kobiety dzielą facetów na 3 kategorie:
1.Taki do którego czują prawdzie pożądanie - dla niego łamią zasady
2.Akceptowalny - ten musi się dla niej starac
3.Nieakceptowalny - co by nie zrobił to nie ma szans
I to nie są nawet moje kategorie tylko jakaś dziewczyna to tłumaczyła. Jedyna uwaga jest taka, że tych pierwszych jest mało.
Większość jest w drugiej lub trzeciej kategorii.
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki: noo, powiedziała to co głosi natura. Kobieta chcąc zajść w ciążę, spłodzić potomstwo musi szukać najlepszego kandydata genetycznego ponieważ może zajść tylko w jedną ciszę naraz, która trwa długo, kosztuje ją sporo zasobów zdrowia itp.
Mężczyzna z kolei może zalać wiele kobiet w krótkim odcinku czasu co znaczy że może być bardziej wybredny.
Stąd mężczyźni potrafią obniżyć wymagania a kobiety mniej.

Tldr: NATURA
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki: kobieta by tak nigdy nie pomyślała to wykopek musiał pisać, hipergamia nie istnieje, przestańcie zmyślać, posłuchajcie pani feministek one wam wytłumaczą, że wymarzony to znaczy taki co obala patriarchat, słucha się swojej pani kobiety cudownej i nigdy nie podważa jej opinii o to jej chodziło prawda
  • Odpowiedz
@Ark00: to jest natura ale one mają zaburzony jej obraz. Są np 2/10 a myślą że są 10/10 bo dostają setki lajków od cuckoldów. I potem szukają chadów a nie faceta na swoim poziomie albo trochę lepiej wyglądajacego to co jest teraz nie ma nic wspólnego z naturąaplikacje spowodowały dosłownie że mają urojenia na temat siebie i każda brzydka uważa się za piękność
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki: no i git. Nie przekaże dalej swoich genów ani wartości poprzez wektor wychowania.
Może się okazać że prawa kobiet pogrzebią hipergamię. Jak z pewnym pożarem lasu w Kalifornii gdzie uznano że najlepiej po prostu pozwolić mu się wypalić.

systemu gospodarczego (utrzymanie emerytów).

@text: odpowiadaja za to wyłącznie politycy którzy uzależniają system emerytalny od liczby płatników ZUS zamiast od ogólnego wzrostu gospodarczego.
  • Odpowiedz