Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

Gdzie to "wszystko" to często wybór gadzim mózgiem który kończy się nieszczęśliwym małżeństwem z debilem, rozwodem i byciem samotną matką.
Ja szanuję bardzo- ogólnie cieszę się, że nie wpakowałem się w żadne małżeństwo do tej pory i wciąż wierzę, że mogę spotkać normalną kobietę:)
I dlatego odpowiadają za zniszczenie ludzkości (demografia) i systemu gospodarczego (utrzymanie emerytów).
Ale mało z nich jest tak szczerych, więc jak zwykle próbują zwalić to na facetów z tekstami: bo faceci dziś się za mało starają. Co oznacza:
chcemy zarabiac tyle co wy, ale wy nadal macie nam znacząco podnoscic komforty życia, czyli nadal musicie zarabiac dużo więcej. Logika? P-------ć ją. Chcemy mieć ciastko i zjeśc ciastko. Ohhhh jakie
1.Taki do którego czują prawdzie pożądanie - dla niego łamią zasady
2.Akceptowalny - ten musi się dla niej starac
3.Nieakceptowalny - co by nie zrobił to nie ma szans
I to nie są nawet moje kategorie tylko jakaś dziewczyna to tłumaczyła. Jedyna uwaga jest taka, że tych pierwszych jest mało.
Większość jest w drugiej lub trzeciej kategorii.
Mężczyzna z kolei może zalać wiele kobiet w krótkim odcinku czasu co znaczy że może być bardziej wybredny.
Stąd mężczyźni potrafią obniżyć wymagania a kobiety mniej.
Tldr: NATURA
Może się okazać że prawa kobiet pogrzebią hipergamię. Jak z pewnym pożarem lasu w Kalifornii gdzie uznano że najlepiej po prostu pozwolić mu się wypalić.
@text: odpowiadaja za to wyłącznie politycy którzy uzależniają system emerytalny od liczby płatników ZUS zamiast od ogólnego wzrostu gospodarczego.