Wpis z mikrobloga

film do d--y,

@odysjestem: no bo niestety sam w sobie jest do d--y - tak jak pisałem wcześniej:

Tematyka i pomysł sam w sobie jest świetny, ale jak widziałem idiotyzm niektórych
  • Odpowiedz
@SKYFander: To prawda on jest nawet rozpatrywany jako najgorszy reżyser w historii więc trochę beka z OPa ale z drugiej strony nie słyszałem żeby wyborczą ból dupila o jego inne gnioty. Oni nigdy się nie nauczą że takie rzeczy działają trochę jak reklama xD
  • Odpowiedz
@ydtski wczoraj oglądałem z żoną; film jest c-----y - tzn jakościowo, "Smoleńsk" jest lepszy, chociaż imo widać że główny aktor się stara, realizacja mu utrudnia; ale uważam że film jest bardzo potrzebny jako opis tego jak pobłażliwie działa wymiar sprawiedliwości względem nachodźców
  • Odpowiedz
@ydtski: @odysjestem Nuda, jedzie tylko na kontrowersji. Jak zwykle Uwe Boll zrobił gniota. Można obejrzeć po piwku jak ktoś lubi głupie teksty i absurdalne sytuacje kina klasy F. Może ze 3 ciekawsze momenty w filmie. Ja osobiście się wynudziłem. W tych klimatach Rampage od niego był dużo lepszy jeśli mnie pamięć nie myli.
  • Odpowiedz