Aktywne Wpisy

LM317K +48
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już mnie k-----a bierze
@karetpoker: Czyli nie masz nawet stazu i szukasz pracy dla juniora? Wydaje sie to prawie niewykonalne teraz.
@karetpoker: <Machający papaj>
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@karetpoker: być studentem ¯\(ツ)/¯
Trzeba po prostu dobrze szukać, ale to nie na FE XD
A wie chociaż co to znaczy z---------ć
Będzie nosił profile stalowe 100kg
źródło: 1000024511
Pobierz@Wight: uprawnienia sep to taki sam formalizm jak te śmieszne uprawnienia spawacza, bez znajomości elektryki zdoła wydusić minimalną krajową a jak jego spawy będą nędznymi smarkami to go i tak zwolnią po paru dniach xD aktualnie eldorado to mają finanse i bankierzy. Ich też ai mogłoby zastąpić ale to dość świadoma grupa zawodowa, która umie dbać o swój interes, nie to co IT.
@trinty: kto nosi sam profile stalowe po 100 kilo? chyba pudzian na zawodach. Kolega co odszedł z pracy teraz zajmuje się montowaniem klimatyzacji.