Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +822
Ta atmosfera w tych klinikach płodności to jest jakiś scenariusz na film XD
baby odpicowane, chłopy jak za karę, i jeszcze rejestracja 3 kobity obok tych wszystkich pacjentów (naliczyłem z 30 osób ponad).
I cisza jak makiem zasiał, żadnego nawet radia........... A potem kobita na głos, proszę pana tu pan ma kubek na nasienie tu są drzwiczki masturbacja proszę zrobić i zadzwonić dzwonkiem.
A
baby odpicowane, chłopy jak za karę, i jeszcze rejestracja 3 kobity obok tych wszystkich pacjentów (naliczyłem z 30 osób ponad).
I cisza jak makiem zasiał, żadnego nawet radia........... A potem kobita na głos, proszę pana tu pan ma kubek na nasienie tu są drzwiczki masturbacja proszę zrobić i zadzwonić dzwonkiem.
A

erni13 +3
W tym miesiącu zostanę tatą (wychowam jak swoje oczywiście) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to na sali porodowej będę wraz z żoną, poród naturalny i no, lekko mnie to stresuje.
Chętnie dowiem się od chłopów co was najbardziej zdziwiło, zaskoczyło, tak żeby być bardziej przygotowanym.
Tak samo chętnie dowiem się od kobiet jak to było u was, co jest wg was wtedy najważniejsze u partnera który jest z wami wtedy, co was
Ogólnie to na sali porodowej będę wraz z żoną, poród naturalny i no, lekko mnie to stresuje.
Chętnie dowiem się od chłopów co was najbardziej zdziwiło, zaskoczyło, tak żeby być bardziej przygotowanym.
Tak samo chętnie dowiem się od kobiet jak to było u was, co jest wg was wtedy najważniejsze u partnera który jest z wami wtedy, co was

Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W Windowsie, a nawet pewnie i w Linuxie takich problemów nie ma.
W windowsie wszystko działa out of the box.
W tym dziadowskim MacOS nie działa kuźwa nic.
Nawet jak screenshota zrobię to nie mam go automatycznie w schowku tylko muszę kliknąć na obraz, ppm i skopiuj.
Juz nie mam siły do tego.
#macos #macbook #windows #komputery #linux #informatyka
jak robisz screenshota to użyj jeszcze Ctrl aby zapisać go do schowka
szybciej byś wygooglował rozwiązania niż pisał tego posta
@trevoz: Ty tak na poważnie?
@baal80: tak, kiedyś hejtowalem Windowsa, ale od kiedy zostałem zmuszony do przejścia na MacBooka to tęsknię za Windowsem
wbudowane ekrany w macbookach mają bardzo wysoką rozdzielczość aby wszystko było maksymalnie ostre, i tego samego wymagają od monitorów zewnętrznych
@trevoz: Wurzuć go do śmietnika.
@mr_xd: XD
Jestem uzytkownikiem macos : >
@mr_xd: to nieprawda, żeby mieć jakość taką jaką masz na macbooku musisz po prostu mieć monitor z wysoką rozdzielczością (5K), albo używać natywnej dla Twojego monitora
albo używać monitora tego co masz i ustawić o połowę mniejszą
@mr_xd: to, bo nie musisz mieć ani monitora Apple ani skalowania 200%, możesz mieć dowolny monitor, po prostu ustaw natywną rozdzielczość
Taczki wam dawać a nie komputery