Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v8 czas zaczac
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
Mietek66348 +22
#konfitura Serio, przeraża mnie poziom glorifikowania donosicielstwa. Ludzie, którzy uprzykrzają innym życie, latają z każdym szczegółem jak z raportem i jeszcze są za to chwaleni w jakim świecie to jest normalne?
Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi
Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi

Komentarz usunięty przez autora
Pierwsza zasada: nie słuchaj ich p---------a.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
A same chlają palą, ćpają, siedzą na neet i nie są dziewicami.
Idealnie nudna, a baba potrzebuje emocji, bad boya, którego nie będzie pewna, który będzie psem na baby, bo je to podnieca, oczywiście na poziome świadomym, będą mówiły, że wolą takiego nudnego ciebie, ale na poziomie emocjonalnymi, którzy rządzi ciałem i zachowaniami będzie ją ciągnęło do łobuzów.
Po prostu nie jestes ani przystojny, ani dynamiczny. Nie wzbudzasz zadnych emocji. Zwyczajanie przecietny. Przecietnosc to dzis nowa brzydota.
Wesolych Swiat