Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji w głowie mi się nie mieści, że można uważać Brauna za mniejsze zagrożenie niż Tusk xd bez względu na to czy Braun odgrywa takiego szura czy nim jest to popularyzowanie przez niego pewnych treści i tak jest groźne i może przynieść poważne konsekwencje.
szychun - #polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji w głowie mi się nie mieści, że możn...

źródło: 1000013724

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w głowie mi sie nie mieści, że byłem kiedys fanem jego ksiazek

@Kermit11: Nie miej sobie tego za złe, peak twórczości Piekary przypada na okres kiedy na polskim rynku wydawniczym fantasy była bida z nędzą, ludzie brali to co się napatoczyło więc siłą rzeczy jego książki czytało i lubiło wielu
  • Odpowiedz
@szychun: Pamiętam czasy, jak Piekara był tym zajebistym pisarzem popularnym wśród młodzieży, dodatkowo redaktor kolejno w kilku popularnych pismach o grach, to on wywindował Clicka na sam szczyt. Co chłopu na stare lata o------o, że stoczył się aż tak bardzo?
  • Odpowiedz
@szychun: W sumie można. Był Lepper, wielki cham, burak i buntownik. Dorwał się do władzy, po 2 latach polityka go przeżuła, strawiła i wysrała, wylądował na śmietniku historii.
Był Palikot, wymachiwał dildosem i klamką, szydził z Lecha Kaczyńskiego, do władzy co prawda się nie dorwał, jedynie do sejmu, ale nadal - wysrany przez politykę.
Braun najpewniej skończy podobnie. Ani PiSowi, ani Konfie nie jest na rękę taka radykalizacja i szuryzacja
  • Odpowiedz
w głowie mi się nie mieści, że można uważać Brauna za mniejsze zagrożenie niż Tusk xd bez względu na to czy Braun odgrywa takiego szura czy nim jest to popularyzowanie przez niego pewnych treści i tak jest groźne i może przynieść poważne konsekwencje.

@szychun: O Donaldzie Tusku można powiedzieć generalnie naprawdę bardzo wiele rzeczy. Natomiast pisanie takich rzeczy bez względu na to co się sądzi o Donaldzie to jest dosłownie
  • Odpowiedz
Jak można porównywać osobę która była szefem Unii Europejskiej do osoby która powinna co najwyżej odbyć turnus w szpitalu psychiatrycznym.

@Cztero0404:

pisowska nienawisc do Tuska ma podloze dogmatyczne a nie merytoryczne, nie ma sensu doszukiwac sie w tym jakiegokolwiek racjonalnego dzialania.
  • Odpowiedz
@szychun: zdziwienie, że poboznosc (nazwana sliska i powierzchowna) u Brauna przyciąga ludzi. Jak nazwać pobożność Kaczyńskich i całego pisu, gdy Lechu odpalał swiece hanukowr, a jego córka ile miała.slubow? Jednaknludzie wierzyli w ich katolickość. Braun przy ich udawaniu wychodzi na "swietego". Jak widać Piekara na pisowska się nabierał. We włosach źdźbło innego widzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@gerokSQ ano takie, że na bazie jego haseł mogą wychować się kolejne szury, nacjone, onuce i naziole. Typ wrzuca do mainstreamu groźne hasła, które zyskują na popularności.
  • Odpowiedz
  • 0
@gerokSQ no ale jak nie wynika? Raczej nie chcesz zrozumieć. Braun podsyca poglądy skrajne i niebezpieczne. Nawet jeśli robi to cynicznie i sam nie wierzy w to co mówi to może spowodować to, że za jakiś czas na gruncie jego haseł wyrośnie ktoś kto w to wierzy i będzie bardziej niebezpieczny. Dodatkowo jego zachowanie rysuje kolejne podziały w społeczeństwie i tworzy antagonizmy. O tym, że pełni on teraz rolę pożytecznego idioty
  • Odpowiedz