Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

leniar 0
Jaką grę typu #soulslike polecacie na początek, żeby opanować wgl mechanikę? Kiedyś grałem w Lords of the Fallen i mi strasznie c-----o szło, ale nie wiem czy to przez to że gra jest średniakiem czy dlatego że to ja jestem c-----y XD
#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace
#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace

źródło: 1000013724
Pobierz@Kermit11: Nie miej sobie tego za złe, peak twórczości Piekary przypada na okres kiedy na polskim rynku wydawniczym fantasy była bida z nędzą, ludzie brali to co się napatoczyło więc siłą rzeczy jego książki czytało i lubiło wielu
Był Palikot, wymachiwał dildosem i klamką, szydził z Lecha Kaczyńskiego, do władzy co prawda się nie dorwał, jedynie do sejmu, ale nadal - wysrany przez politykę.
Braun najpewniej skończy podobnie. Ani PiSowi, ani Konfie nie jest na rękę taka radykalizacja i szuryzacja
@szychun: O Donaldzie Tusku można powiedzieć generalnie naprawdę bardzo wiele rzeczy. Natomiast pisanie takich rzeczy bez względu na to co się sądzi o Donaldzie to jest dosłownie
@szychun: To znaczy jakie?
@Cztero0404:
pisowska nienawisc do Tuska ma podloze dogmatyczne a nie merytoryczne, nie ma sensu doszukiwac sie w tym jakiegokolwiek racjonalnego dzialania.