Aktywne Wpisy

Krupier +34
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
Pobierz
Lujdziarski +43
#pokazkota #dziarskikacperek Siedzę i myślę, że w Lipcu pojadę na 90 urodziny babci, cała rodzina ma być. Nagle mi się przypomniało, że muszę przecież z Bambarylami zostać xD bo przecież nie ma mi kto kotków pilnować, no i po urodzinach xD
źródło: 1000045585
Pobierz

#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace
Elden Ring to już prawie Dark Soulsy, jest już trudniejszy, na pewno trudniejsze znacznie od Lord of The Fallen, choć wciąż łatwiejszy od prawdziwych Dark Soulsów.
Z DS to Dark Souls 2 jest najłatwiejsze, nie słuchaj @Baleburg, DS1 to jest piekło xd.
@leniar: ta gra to totalne g---o , przeszedłem wszystkie soulsy i inne tego typu gry , a lord of fallen nie udało mi sie nawet zacząć
zacznij od elden ring
@leniar: powiem na podstawie doswiadczen okolo premierowych (bo podobno od tego czasu wyszla masa patchy)
dla mnie sterowanie, responsywnosc i generalnie budowa swiata byly meczace i niewygodne, do tego alternatywny swiat ktory mi sie podobal, chcialem go zwiedzac i byly w nim dodatkowe znajdzki ALE gra nie chciala zebym w nim przebywal co
Ja też poleciłbym Elden Ringa, bo pod wieloma względami jest po prostu najlepszy. Ma najbardziej złożony system walki, najbardziej złożonych bossów, największą różnorodność buildów, największą swobodę eksploracji i lokacje,