Wpis z mikrobloga

@Polakmaly85: tak było z Gowinem, ludzie łudzili się, że będzie się stawiał, nie stawiał się przez lata, aż gdy w końcu się postawił okazało się, że większość posłów jego partii przejął już PiS, a sam trafił do Choroszczy.
  • Odpowiedz
@Handstander12: ojej, czyżby Polacy mieli dość niezdarnej koalicji? Może Polakom realizacji konkretów się zachciało?! Albo co gorsza realizacji obietnic takich jak likwidacja TVP czy zwiększenie kwoty wolnej od podatku?
Niewdzięczny naród xD
  • Odpowiedz
@PanAlbert: jakie konkrety moze zrealizowac braun? Jakie konfa, ktora nie potrafi dopilnowac wlasnych papierów?
Jak ssajacy amerykanska pałke pis ma wejsc w koalicje z antysemickim braunem?
  • Odpowiedz
@programista70k: to na zdjęciu to już jest właśnie taki rozkład jakby były zaktualizowane bo to kalkulator flisa w skali ogólnopolskiej rozkład. Jak będą takie wyniki jak w tym sondażu to rozkład mandatów będzie remisowy PiS PO. Więc nie wiem skąd te bajki o 200 mandatach, znaczy wiem, większość sondaży pokazuje rozkład gdyby wszystko było proporcjonalnie i później zdziwienie od PKW że jest inaczej. W Polsce jedynie Palade to pokazuje tak
  • Odpowiedz
Ruskie nie szczędzą na propagandę.

@dr3vil: główna wykopu to już prorosyjski psychiatryk. Na facebooku wyskakuje mi pełno ich profili od jakiegoś tygodnia siejących propagandę kacapów. Twitter to już w ogóle jazda bez trzymanki.

Jest grubo.
  • Odpowiedz
@Handstander12: nie dramatyzuj. same skrajności i część będzie się równoważyć tak jak teraz.
I tak nigdy nic się nie zmieni, wszystkie partie to dno i dwa metry mułu które będą działać na szkodę obywateli.
  • Odpowiedz