@Kogutt: no i cos pozytywnego - takie specjalne traktowanie pomijalnej mniejszosci w naszym kraju (jesli idzie o liczbe ludzie) - bez adekwatengo traktowania innych mniejszosci bylo karygodne.
@Kogutt takimi akcjami mogą się jarać ludzie którzy mentalnie żyją w okresie przed 2WW. Zwyczajnie nie rozumieją historii i nie wyciągają wniosków. Taki analfabetyzm historyczny.
@To_ja_moze_pozamiatam: rozumiem, że według Ciebie "wyciąganie wniosków" to skupienie się na tylko jednym konkretnym epiodzie historii i zignorowanie całej reszty?
@Kogutt: dobra, ale co nam Żydzi niby takiego zrobili, żebyśmy mieli z nimi kosę mieć?
W kwestii Palestyny to nie wiem, może faktycznie ktoś zaczął wierzyć, że to religia pokoju, ale ja osobiście bym wolał mieć tu Żydów z powrotem jak przed wojną niż sąsiadować z Palestyną.
dobra, ale co nam Żydzi niby takiego zrobili, żebyśmy mieli z nimi kosę mieć?
@Returned: Jawnie oczerniają Polskę i wmawiają światu że jesteśmy współwinni albo nawet wręcz odpowiedzialni w większym stopniu za to co się stało niż Niemcy. Pogardzają nami, nie kryją się z tym i mimo protestów dyplomatycznych nie wycofują się ze swoich słów.
@Kogutt takimi akcjami mogą się jarać ludzie którzy mentalnie żyją w okresie przed 2WW. Zwyczajnie nie rozumieją historii i nie wyciągają wniosków. Taki analfabetyzm historyczny.
źródło: scaled_1000016534
Pobierzźródło: 8350
PobierzW kwestii Palestyny to nie wiem, może faktycznie ktoś zaczął wierzyć, że to religia pokoju, ale ja osobiście bym wolał mieć tu Żydów z powrotem jak przed wojną niż sąsiadować z Palestyną.
Wypad z pejsatymi zabobonami
@Returned: Jawnie oczerniają Polskę i wmawiają światu że jesteśmy współwinni albo nawet wręcz odpowiedzialni w większym stopniu za to co się stało niż Niemcy. Pogardzają nami, nie kryją się z tym i mimo protestów dyplomatycznych nie wycofują się ze swoich słów.
Wolnosc dla Gazy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osobiście uważam że słusznie że odwołuje ten cyrk.