Wpis z mikrobloga

Takie grupy są kasowane przez fb? Albo są jakieś alternatywne gdzie to faceci robią kartoteki tinderówek i piszą "Uwaga na Julkę 23 z Wałcza którą j-------y z 5 kolegami w dupe w zeszłym tygodniu, kiedy jej facet myślał że ogląda Disneya z koleżankami"? Na wykopie jakbyśmy zrobili taki tag to zleciałby max w ciągu jednego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #blackpill #redpill #pieklomezczyzn #pieklokobiet #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki
krystian-stepaniak - Takie grupy są kasowane przez fb? Albo są jakieś alternatywne gd...

źródło: e31558076f6025e665728d2225c3bbfd57e8bd378932da0b063c764b4b24c6f5

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 36
@krystian-stepaniak to prawda że na wykopie tag by szybko umarł, ale dlatego że wyglądałoby to tak

- uwaga na Julkę 23 z Walczą, nie dała mi
- nom, uważajcie na nią mireczki, mi też nie, księżniczka jeb**
- sprzedam opla
- mi kazała spadać, za to mojemu koledze
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: powiem tak - mało jest chadów, a oni, czyli chady albo chadlite korzystają z tego, że tak naprawdę nawet te denerwujące się laski w komentarzach pod tymi postami to ich chciałyby to przeżyć to samo z nimi.

Co jak co ale tak naprawdę to robią im darmową reklamę. Kobiety chcą chada, a nie mirasów nawet jeśli są apodyktyczni itd. bo zadziała efekt halo i już sobie to kobieta racjonalizuje
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: tak szczerze to tu nawet nie chodzi o jakieś uświadamianie, przestrzeganie, tylko chodzi o pochwalenie się. Tam co druga witaminka chwali się jaki chad ją bolcował, a to, że zaraził hivem i okradł to niska cena za takiego przystojniaka
  • Odpowiedz