Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

No i widziałem jak małżeństwo Ukraińcow kupiło jakieś kołki, jakieś płyty, kołdry i koce.
I teraz najlepsze. Poszli oni do kasy samoobsługowej, skasowali produkty i za nie zapłacili.
Czy to jeszcze Polska?
#ukraina #bekazprawakow #bekazkonfederacji
@wshk: Chyba raczej: niech zgadnę, nie byli podłysiałymi frontendowcami żyjącymi całe życie na państwowym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie musisz kraść w ikeii bo wystarczy kilka postów o tym jak to konfederacja jest lepsza niż myślałeś że jest by przyszykować tłum na potencjalną koalicję z faszystami za 2 lata i cyk masz nowa patelnie
@Njal: długo jeszcze będziesz robił z siebie thebilla? xD
Masz, chociaż pewnie znowu się zesrasz, że ci prezydenta patusa obrażam konserze patostreamów xD
PobierzFarmazonie Lorda Polnorda
@Njal: Pan choroszcz znowu się skompromitował więc musiał sobie wymyślić co jest prawdziwe a co fałszywe XDDD
Idź se znowu posłuchaj jak sutener ryczy, patusie xD
PobierzOpen office korzystacie z tych samych obrazków wklejonych na chmurę przez kierownika czy raczej samemu musisz szukać
@Turin89: No ale złapała ich ochrona, czy jak to się skończyło ?
@Turin89: pewnie żeby nabijać ludzi na ściany
https://www.youtube.com/watch?v=Rv98DBjeNgo
@Turin89: no to pięknie...