@miki4ever: może sobie ta ujnia istnieć i kolejne 20 lat. Chorzy socjalnie ludzie będą się kłócić z botami na tematy polityczne i światopoglądowe XD powodzenia
@Lupenski: a nie patrz czarno biało sama akcja pozytywna i jest o niej mega głośno, co prawda do mnie nie trafia format, bo już swoje lata mam, przypomina mi to pato strimy, no ale nie moje pokolenie taki format juz kupuje wykopków właśnie lubię za to, że potrafią zadać niewygodne pytania, oczywiście, w natłoku podważania dla podważania i heheszków trzeba brać poprawkę- i na wykopków i na zbiórkę w tej
@Lupenski: wykop to kloaka i szambo. wczoraj wykopkom przeszkadzaly psy i ich wlasciciele, a dzis ludzie zbierajacy pieniadze dla chorych na raka. Nasrać na ten portal i go podpalić.
@Lupenski: dlatego wypowiedzi niektórych wykopków też lepiej ignorować ogólnie ten portal od kiedy tu jestem pokazywał swoją mroczną stronę, niektórzy postują, żeby po prostu być przeciwko, nie ważne przeciwko komu/czemu ale w tym szambie, czasami znajdą się głosy rozsądku i dlatego uważam, że warto tu być bo teraz jak cały kraj się jara tą akcją, można zadać sobie pytanie, dlaczego? co dalej? czy uważam akcje za złą? nie, ma fajny
@Elev: Bedoes to akurat robi tylko dla PR, prywatnie zjeb jak c--j. Kiedys jak sie kumplowaliśmy to na skypie wyzywanie od pedałów i czarnuchów z jego strony to normalka i tak non stop xD Publicznie to totalnie inna osoba
pojawił sie osobiście Jezus Chrystus to wykopki by sie zesrały
@Lupenski: oczywiście xD ale nadal bym to traktował jak forumowy standup, no nie mów, że czasami to wykopowe p---------e sie, nie jest śmieszne tylko nie ma co tego brać na poważnie akurat moje top z tej akcji to "kurde to Konfitura powinien ogolić Edytę"
Misiek, nie czytaj co na X piszą o tej zbiórce :)
sama akcja pozytywna i jest o niej mega głośno, co prawda do mnie nie trafia format, bo już swoje lata mam, przypomina mi to pato strimy, no ale nie moje pokolenie taki format juz kupuje
wykopków właśnie lubię za to, że potrafią zadać niewygodne pytania, oczywiście, w natłoku podważania dla podważania i heheszków trzeba brać poprawkę- i na wykopków i na zbiórkę
w tej
ogólnie ten portal od kiedy tu jestem pokazywał swoją mroczną stronę, niektórzy postują, żeby po prostu być przeciwko, nie ważne przeciwko komu/czemu
ale w tym szambie, czasami znajdą się głosy rozsądku i dlatego uważam, że warto tu być
bo teraz jak cały kraj się jara tą akcją, można zadać sobie pytanie, dlaczego? co dalej?
czy uważam akcje za złą? nie, ma fajny
@Lupenski: oczywiście xD
ale nadal bym to traktował jak forumowy standup, no nie mów, że czasami to wykopowe p---------e sie, nie jest śmieszne
tylko nie ma co tego brać na poważnie
akurat moje top z tej akcji to "kurde to Konfitura powinien ogolić Edytę"
@Paprot419: chociaż podobno jest z mojego miasta, to nie znam historii o nim
ale musisz przyznać, tym nagraniem, to sie dobrze wstrzelił
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale co się dziwisz? Tu masz głównie dwie grupy. Przegryw i polityka (polityka to oszołomy i boty)
Jako, że wydarzenie jest apolityczne i politycy są niemile widziani to wydarzenie będzie komentowane przez te pierwszą grupę... głównie przez nich ;D
Więc jakich komentarzy tyś oczekiwał XDD