Wpis z mikrobloga

@HuopskiRozum: zagadkowe są kierunki, w których mogą podążyć umysły psiarzy tak bardzo 'kochających' swoje pupilki.
jak widać, dla tych pasożytniczych brudnych i ujadających psów, największym dla nich zagrożeniem są psiarze - jednostki aspołeczne, zdegenerowane, nie znające współczucia, bezwzględnie dążące do zadawania cierpienia, gdy okaże się, że ich urojenia o pieskach nie zgadzają się z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
@RasowyAfroamerykanin: to nie psiarze, tylko posiadacze psów. Ktoś się pewnie naoglądał rolek, gdzie belg ze slużb odwalał niesamowite sztuczki i stwierdził, że też sprawi takiego niesamowitego psa. I nagle zonk, bo pies nie dość, że wymaga codziennego rytuału, to jeszcze trzeba go szkolić i wychowywać. Wiele osób to zwyczajnie przerasta. I zaczynają kombinować jak pozbyć się problemu...
Z resztą, to samo jest z dzieckaki. Wiele osób mające dzieci zupełnie nie
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: Po co promujesz taką durnowatą tezę, że wykop miał z tym coś wspólnego? Na pewno jakiś 50letni pomyleniec który to zrobił czyta namiętnie tag xD Nie mówiąc o tym, że nawet nie ma pewności, że było to celowe działanie.
  • Odpowiedz
@JacksonDaniels: po pierwsze, nie twierdzę, że tonwypok. Po tdrugie, wiem co tu czytałem pod wykopaliskami o pogryzieniach. Pewnie z 90% tych wysrywów, to były trole, ale jednak mógł się znaleść ktoś, ktobwziął to na serio...

Pies wycieńczony pies sam zapakował się i zamknął w karotnie?
  • Odpowiedz
Nie wiem, może to efekt tej fali hejtu na posiadaczy psów, w którym wielu wybobków brało czynny udział.

@HuopskiRozum: to efekt psiarzy będących pisarzami, ludzi udających empatyczne jednostki w rzeczywistości będącymi psychopatami ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz