Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

jak widać, dla tych pasożytniczych brudnych i ujadających psów, największym dla nich zagrożeniem są psiarze - jednostki aspołeczne, zdegenerowane, nie znające współczucia, bezwzględnie dążące do zadawania cierpienia, gdy okaże się, że ich urojenia o pieskach nie zgadzają się z rzeczywistością.
Z resztą, to samo jest z dzieckaki. Wiele osób mające dzieci zupełnie nie
Pies wycieńczony pies sam zapakował się i zamknął w karotnie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@HuopskiRozum: to efekt psiarzy będących pisarzami, ludzi udających empatyczne jednostki w rzeczywistości będącymi psychopatami ¯\(ツ)/¯