Aktywne Wpisy

gustaffos +267
Ogórki w maku grubsze od mięsa xD
#mcdonalds
#mcdonalds
źródło: 589953142_2340431046386456_1600979666457753354_n
Pobierz
Fala_Magnezu +73
Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma świetną figurę, niektóre dziewczyny pisały, że jej zazdroszczą.
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
źródło: 1000005279
Pobierz

A tak w ogóle to
@Krolowa_Nauk: też obstawiam bait dla mireczków, aczkolwiek do podmiotu lirycznego tego wpisu pasuje idealnie "nie ma czasu żeby zająć się mną" xD bardziej mnie chyba rozbawił chłopak marichuanista i ten panegiryk zalet i wszechstronności chłopaka.
Ewentualnie typa zostawiła dziewczyna i sam to napisał, żeby mireczki
źródło: image
PobierzJprdl, współczuję, ale parę miesięcy przed rozstaniem robiłam tak samo XD Inicjowanie randek i atrakcji z facetem, jak to brzmi w ogóle.
3/10 z litości dam, bo poświęciłeś na to 10 minut.
Komentarz usunięty przez moderatora
Moja była robiła mi takie zarzuty więc jak najbardziej to prawdopodobne. Rzucała teksty w stylu "nie zajmujesz się mną", "nie troszczysz się o mnie"
No tak ale jeśli podstawowe potrzeby nie są spełnione, to nie ma jak iść "na kompromis"
To że w przypadku autorki te podstawowe potrzeby są totalnie debilne a ona sama zachowuje się kmjak mentlane dziecko, to inna sprawa xD
Klasyka gatunku.
źródło: temp_file1817059376310730882
PobierzZostaw spokojnego chłopa.