Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A tak w ogóle to
@Krolowa_Nauk: też obstawiam bait dla mireczków, aczkolwiek do podmiotu lirycznego tego wpisu pasuje idealnie "nie ma czasu żeby zająć się mną" xD bardziej mnie chyba rozbawił chłopak marichuanista i ten panegiryk zalet i wszechstronności chłopaka.
Ewentualnie typa zostawiła dziewczyna i sam to napisał, żeby mireczki
źródło: image
PobierzJprdl, współczuję, ale parę miesięcy przed rozstaniem robiłam tak samo XD Inicjowanie randek i atrakcji z facetem, jak to brzmi w ogóle.
3/10 z litości dam, bo poświęciłeś na to 10 minut.
Komentarz usunięty przez moderatora
Moja była robiła mi takie zarzuty więc jak najbardziej to prawdopodobne. Rzucała teksty w stylu "nie zajmujesz się mną", "nie troszczysz się o mnie"
No tak ale jeśli podstawowe potrzeby nie są spełnione, to nie ma jak iść "na kompromis"
To że w przypadku autorki te podstawowe potrzeby są totalnie debilne a ona sama zachowuje się kmjak mentlane dziecko, to inna sprawa xD
Klasyka gatunku.
źródło: temp_file1817059376310730882
PobierzZostaw spokojnego chłopa.