Aktywne Wpisy

kluha666 +534
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +14
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

@totem_lesnych_ludzi: HAHAHA DOKŁADNIE ZWIĄZKI NIE SĄ OD SPĘDZANIA CZASU RAZEM !!!!
W ogole myślicie, że tu konta będą zakładały młode dziewczyny i dzielily się takimi refleksjami? Jak wykop to ostoja seniorów 30+, którzy przychodzą tu z nawyku. Młodsi mają Wandę, discordy i Bóg wie co jeszcze, a nie forum dla emerytów wykop.pl
źródło: image
Pobierz@BenAli: co mają? xD
@mirko_anonim: tobie już to nie jest potrzebne bo nie ma z czego się odmóżdżać
@totem_lesnych_ludzi: Forum Wanda. Słyszałem, że jest coś takiego. Nie wchodziłem, ale zdziwiło mnie, że młodsi wskrzeszają starą (choć lepszą) koncepcję for.
Być może coś pomyliłem wtedy proszę o sprostowanie.
@mirko_anonim:
Z opisu chłopa wynika, że może i poukładany, ale skrajnie skupiony na sobie i swoich potrzebach. Sorry, ale trzeba drugiej osobie też poświęcić czas i uwagę, skoro dziewczyna bardzo lubi tańczyć, to ja osobiście bym się poświęcił i odpuścić bieganie raz w tygodniu, żeby zrobić jej przyjemność.
@mirko_anonim: (ಠ‸ಠ)
2/10