Wpis z mikrobloga

• 32
@mirko_anonim: nie ma takiego baita, na którego wykopki się nie złapią.

W ogole myślicie, że tu konta będą zakładały młode dziewczyny i dzielily się takimi refleksjami? Jak wykop to ostoja seniorów 30+, którzy przychodzą tu z nawyku. Młodsi mają Wandę, discordy i Bóg wie co jeszcze, a nie forum dla emerytów wykop.pl
  • Odpowiedz
  • 1
co mają? xD

@totem_lesnych_ludzi: Forum Wanda. Słyszałem, że jest coś takiego. Nie wchodziłem, ale zdziwiło mnie, że młodsi wskrzeszają starą (choć lepszą) koncepcję for.

Być może coś pomyliłem wtedy proszę o sprostowanie.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon nie zgadzam się, macie jakieś wykrzywiony obraz rzeczywistości i związków, najbardziej nietypowe jednostki bierzecie za normę.
Z opisu chłopa wynika, że może i poukładany, ale skrajnie skupiony na sobie i swoich potrzebach. Sorry, ale trzeba drugiej osobie też poświęcić czas i uwagę, skoro dziewczyna bardzo lubi tańczyć, to ja osobiście bym się poświęcił i odpuścić bieganie raz w tygodniu, żeby zrobić jej przyjemność.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zostaw go. Po co się męczyć. Jeżeli chłop ma zainteresowania, czyta i rozwija się, to możesz mu podrzucić jakąś książkę o związkach czy kobietach. Ale to nie gwarantuje, że się zmieni. On się nie zmieni.
  • Odpowiedz