Wpis z mikrobloga

Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma świetną figurę, niektóre dziewczyny pisały, że jej zazdroszczą.

Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.

Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai mogą mi przedstawić swój tok myślenia?

#slubodpierwszegowejrzenia
Fala_Magnezu - Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma...

źródło: 1000005279

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fala_Magnezu: bo tak sie przyjelo wsrod lasek, ze figura idealna to wysuszony wieszak i sobie nawzajem to wmawiaja i potwierdzaja ze uuuu ale chuda, swietna figura. tylko, ze kolesie zazwyczaj tego nie lubia.
to troche jak ta moda na "napompowane wary i rzesy jak skrzydla ptaka" - laski tak wygladaja i klepia sie po plecach, ze to jest super, a kolesie uwazaja to za obrzydliwe i nieatrakcyjne.

oczywiscie znajda sie
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: Kaja na tym kadrze wygląda jak taki 11-letni chłopiec xD jest jaka jest, kobiecość zdecydowanie nie jest jej cechą, ale ogólnie to mi jej szkoda. Na pudlu ktoś pisał w komciach, że po udziale w programie leczy się na depresję albo nerwicę.
  • Odpowiedz