Wpis z mikrobloga

@Krolowa_Nauk:

może czasem ktoś bezpośrednio do partnera rzuci takim tekstem, że się "mną nie zajmujesz", ale tak na forum?

Skoro mówią tak między sobą, to na forum przytaczane są konkretne wypowiedzi, nie widzę tym niczego dziwnego. Człowiek często w wpisach powtarza bezposrednei
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co robisz w tym czasie gdy on czyta? Oglądasz tiktoki? Może zacznij chodzić z nim na siłownię a później razem idźcie sobie na kawę albo coś innego a może to za dużo dla ciebie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nawet nie czytam dalej, coś Ci się pomieszało, introwertyzm nie ma nic do tego XD jestem zdeka autystyczny, introwertyzm motzno, z libido (bo to generuje namiętność itd) nigdy nie miałem problemów, wręcz trochę maniakalnie do tego podchodziłem i "męczyłem" dziewczynę latami.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @totem_lesnych_ludzi: Mam swoje zainteresowania, ale nie umiem spędzić całego weekendu na czytaniu książek...

@Rudz1elec: Siłownia i bieganie nie jest dla mnie, już próbowałam.

trochę brzmi jak bait (chyba mało kto pisałby "nie ma czasu żeby zająć się mną" zamiast "nie ma czasu żeby spędzić go razem" albo "dla mnie")

@Krolowa_Nauk: Bo się czuję jak porzucona zabawka. On ma X zainteresowań,
  • Odpowiedz