Aktywne Wpisy

kris006 +354
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +63
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

#mcdonalds
źródło: 589953142_2340431046386456_1600979666457753354_n
Pobierz@JoeGlodomor Przecież za tyle to jeszcze niedawno kupowałem połkilogramowego kebaba, a nie tyci mięsnego naleśniczka w bułce, ktorym nie naje sie nawet dziecko. Gdzie popełniliśmy błąd jako społeczeństwo? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w mc sie nie je
@straszny_cham sugerujesz, że gdzieś w Polsce funkcjonuje sprzedasz mięsa, która działa
Przy okazji teraz jest promocja od inposta. Incoiny można wymienić na 3x promocję 30 złotych na zamówienia w Uber eats. Ostatnio za zestaw powiększony z mac chickenem (kanapka, duże frytki i cola), średnie frytki i szejka zapłaciłam 29 złotych.
źródło: temp_file984440408875364758
Pobierz@zbiggniew_woddecki2: na szczescie mądre społeczenstwo postawiło na nowy rząd i sprzątanie po pisie, dzieki czemu od 2 lat nie ma juz wspierania pasozytów i emerytów, prawda? prawda? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@donatien-de-sade: Raptem pare miesięcy temu: https://limanowa.in/aktualnosci/halal-z-nielegalnej-ubojni-warszawska-restauracja-juz-zamknieta/75993