Aktywne Wpisy

MonazoPL +157
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
Medokin99 +294
#motoryzacja #honda
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
źródło: IMG_8742
Pobierz

Aż dziwne że jeszcze nikt nie dodał
@Odki: ludzie z budowy się śmieją, że hehe siedzę w ciepełku, że na głowę nie pada i okay, jest to korzyść. Ale weź tlucz dzień w dzień teksty, tabelki, rysunki. 9 godzin klepania w klawiaturę. Wiele rzeczy które robisz wnosi niewiele albo nawet nic, ale ktoś wymaga. Nic namacalne go. Naprawdę można wpaść w depresję.
Największą radość to mi ostatnio
@GiorgioDiStefanAntonio: Trzech moich kolegów z podwórka tak zrobilo. Chłopy ledwo po 30-stce a już siwieją. Jeden elekryk, drugi spawacz, trzeci na ciężkich maszynach leśnych. Na początku super, bo spełniali się na lokalnym rynku, ale to nie wystarczyło. Dziś nie mają już czasu na nic bo jeżdżą lub przeprowadzają się po całej Europie a dzieci
Ale jest wyjście: Weź sobie z miesiąc wolnego (bo i tak ci przysługuje) i popykaj w tym depresyjnym sezonie jesiennym jakąś parajanuszerkę. Raczej szybko docenisz te parę godzin w korpociepełku.
@pangkor: nie chcę być niszczycielem dobrej zabawy, ale te więcej niż 7 dni w tygodniu było odrabiane jak szlachciur czy inny pleban wymagali też pańszczyzny członka rodziny. Formalnie za pańszczyznę odpowiadał chłop, ale obok chłopa pracowała albo jego żona, albo jakieś dziecko itd. i to nabijało te dni.
Jak ktoś musi robić więcej na jdg to po prostu wybrał sobie gowno działalność.
@cienki137: To jest robota dla hajsu, a nie zmieniania świata na lepsze. Who cares? xD