Aktywne Wpisy

annlupin +19
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

źródło: 1000021960
PobierzPewnie ze mozna zajac inaczej, ale to juz wymaga pelnej uwagi na dziecko, w weilu sytuacjach to niemozliwe, a czasami komus sie zwyczjanie nie chce caly czas.
Po to sa zabawki, w tym interaktywne czy wlasnie
@maniel: Ty też odłóż to g---o i poczytaj książki. Dowiesz się wtedy, że pisze się "nie miały".
@Tagliacozzo: To powoduje, że twoja anegdota, że tobie coś tam się jakoś wydarzyło, jest g---o warta, bo być może w tej sytuacji g---o lepiej byś zrobił. Ale fajnie się pofleksować na obrazku w Internecie i podpompować swoje kruche ego. Mam nadzieję, że nie jesteś jednym z tych martwiących się zapaścią demograficzną, bo jeśli tak, to byłoby komiczne.
Akurat
Niby też uważam się za pokolenie które angielskiego w 60% nauczyło sie z gier, ale tutaj efekt jak najbardziej pozytywny.
Młody mozg to gąbka jak cholera.
Po prostu prawdziwe zycie.
@Aster1981: To jest pójście na skróty. Powiedzenie sobie: "Tak, przegrałem jako rodzic"
@Tagliacozzo: Matko, miałeś udar? Anegdotą jest twój bombel i wyciąganie na podstawie tego wniosków. Prościej już chyba się nie da.
@Tagliacozzo brednie. To co wyzej.
Prfzeciez dokladnie z tego samego powodu puszcza sie dzieciom bajki w domu na tv - by miec jakis czas spokoj.