dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka
@jmuhha: Co przystanek ma wychodzić z kanciapy i sprawdzać? Rodzice są od tego. Jak coś się wyp.... to i tak będzie na nagraniu, że rodzic kaszojada nie ogarnął
Co przystanek ma wychodzić z kanciapy i sprawdzać?
@Leel00: ja często widziałem jak kierowcy zwracali uwagę na brak kagańca u psów i jeżeli właściciele ich nie chcieli założyć to byli wyrzucani z pojazdu
@jmuhha: bo nikomu nie chcę się kłócić z rozwrzeszczoną matką Ps jakby dziecko wypadło z wózka bo kierowca musiał zahamować to oczywiście wina kierowcy, a nie bezmyślnej mamusi xD
@Emdeka: tzn? Tel czy tablet i ulubione to chyba najskuteczniejsza metoda w takich sytuacjach jak transport, zakupy, czekanie do lekarze itd. Jakiej znowu rozjechanej psychice? xD Po prostu puszcza sie dzieciom bajki, pewnie jakas peppe.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
źródło: 1000021960
Pobierz@jmuhha: Co przystanek ma wychodzić z kanciapy i sprawdzać? Rodzice są od tego. Jak coś się wyp.... to i tak będzie na nagraniu, że rodzic kaszojada nie ogarnął
Młody wysyła CV i jedzie na rozmowę o pracę. W dzisiejszych czasach konkrecje na rynku pracy jest duża.
@YaGo_: no jak dzieciaka nienustawisz do pionu i jak krzyczy to jest 'masz tel i daj mi spokoj' to tak jest
@Leel00: ja często widziałem jak kierowcy zwracali uwagę na brak kagańca u psów i jeżeli właściciele ich nie chcieli założyć to byli wyrzucani z pojazdu
Ps jakby dziecko wypadło z wózka bo kierowca musiał zahamować to oczywiście wina kierowcy, a nie bezmyślnej mamusi xD
Straszna droga na skróty i smutek w rozjechanej psychice dzieciaka
Jakiej znowu rozjechanej psychice? xD Po prostu puszcza sie dzieciom bajki, pewnie jakas peppe.
@YaGo_: bzdura, ja mam bliźniaki i nigdy w komunikacji miejskiej nie dawałam im telefonu. Kwestia wychwania