Aktywne Wpisy

annlupin +19
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

źródło: 1000021960
PobierzI uzależnia się przez to od małego od skoków dopaminowych
Przestań człowieku bredzić, to co mówisz to szkodliwe chodzenie na skróty
@YaGo_: jedyna opcja dla leniwych i c-------h rodziców*
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
USTAWIANIE "DO PIONU" 2 LATKA = XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Chciałeś napisać, jedyna opcja żeby w spokoju scrollować IG i TikToka zamiast zająć się dzieckiem.
@marcysia025: To mi przypomniało żeby różową na kurs SI zapisać :D
@Aster1981: c-----a i zbędna
@Gibi: Piszesz straszne głupoty. Korzystanie z telefonu/tabletu przez małe dzieci, upośledza rozwój mózgu. Ma serio sypnąć ci linkami do badań? Chyba nie jestes aż takim tłumokiem chyba?
Caly czas jest obecny i w ostatnich 2-3 dekadach bardzo
@In_thrust_we_trust szybki. to co pisze to po prostu to jak wyglada zwykle zycie.
Co do przejscia na krotkie tresci to tak samo dotyczy starszych i doroslych. Popularnosc zyskaly i wciaz zyskuja wieksza "shorty", tiktoki czy
@Aster1981: dla wszystkich c-------h i leniwych, takie życie, jak się nie potrafi ogarnąć dziecka i od urodzenia wychowuje się je na rozwydrzonego bachora, dzieci rozumieją, że jeśli będą darły mordę to dostaną to czego chcą, więc drą mordę, jakby było wychowywane dobrze, to by wiedziało, że darciem mordy nie otrzyma tego czego chce, więc by jej nie darło, dzieci takie głupie nie są i są bardzo
@YaGo_: Pierwsze słyszę, dziecko najczęściej chce jeść, potrzebuje uwagi, jest mu za gorąco, za zimno, chce cos zobaczyć, coś go denerwuje, jest ciekawe, jest spiące
@jmuhha: mnie kilka razy(w sumie to jeden raz) motorniczy/kierowca upomniał i stosowałem się.
@przemax:
A potem "uuu moje dziecko ma ADHD", nie idzie nad nim zapanowac w szkole XDD
I mówię to jako ojciec dzieciaków, gdzie widze różnicę między moim dzieciakiem a innymi.
I czasem nawet żałuję, że moje jest bardziej spokojne, bo przynajmniej w pierwszym etapie jest "mniej przebojowe" (bo nie warjuje non stop i nie przeszkadza innym). Ale zobaczymy potem, jak inne
Jak dziecko ma <3 lat to właśnie tak jest. Nie masz czasu na nic, a jak masz to jest zmęczony.
No chyba że wychowujesz na zasadzie masz smartfona i bądź grzeczny
@jmuhha: mnie bardziej interesuje dlaczego w autobusach "nie-miejskich" wciąż dosyć często nie ma w ogóle pasów bezpieczeństwa. Zazwyczaj są jednopunktowe. Czasami są trójpunktowe, ale bez dobrych zagłówków.
Nawet jeśli są pasy bezpieczeństwa, to nigdy nie widziałem, aby ktokolwiek je zapinał poza mną. Naprawdę. Sporo jeździłem autobusami do miasta wojewódzkiego i nikt nigdy
Pewnie, jak sie jest np w dwie osoby to jak mlody drze jape w sklepie, jeden opiekun moze z nim wyjsc. Ale jak masz 1 opiekun + dziecko to sie nie da.
Jak pisalem, samo