Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? (_ )
jmuhha - Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypięte...

źródło: 1000021960

Pobierz
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka

@jmuhha: Co przystanek ma wychodzić z kanciapy i sprawdzać? Rodzice są od tego. Jak coś się wyp.... to i tak będzie na nagraniu, że rodzic kaszojada nie ogarnął
  • Odpowiedz
Co przystanek ma wychodzić z kanciapy i sprawdzać?

@Leel00: ja często widziałem jak kierowcy zwracali uwagę na brak kagańca u psów i jeżeli właściciele ich nie chcieli założyć to byli wyrzucani z pojazdu
  • Odpowiedz
@jmuhha: bo nikomu nie chcę się kłócić z rozwrzeszczoną matką
Ps jakby dziecko wypadło z wózka bo kierowca musiał zahamować to oczywiście wina kierowcy, a nie bezmyślnej mamusi xD
  • Odpowiedz
@Emdeka: tzn? Tel czy tablet i ulubione to chyba najskuteczniejsza metoda w takich sytuacjach jak transport, zakupy, czekanie do lekarze itd.
Jakiej znowu rozjechanej psychice? xD Po prostu puszcza sie dzieciom bajki, pewnie jakas peppe.
  • Odpowiedz
jedyna opcja zeby zajac czyms dziecko by nie wydzieralo piz** w dzisiejszych czasach

@YaGo_: bzdura, ja mam bliźniaki i nigdy w komunikacji miejskiej nie dawałam im telefonu. Kwestia wychwania
  • Odpowiedz