Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +467
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +112
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Mój kolega dawno, dawno temu nagrał film na YT o pozostawieniu psa w lesie. Cała kampania miała służyć temu, żeby nie robić ze zwierzaka prezentu pod choinkę.
Wszystko wyglądało tak, że nagraliśmy małego pieska w domu gdzie dzieciaki dostają go pod choinkę, bawią się z nim, a później nudzą. Sam "wywóz" pieska do lasu polegał na tym, że sama kamera pokazywała świat z oczu czworonoga, który został przywiązany do drzewa. Dodaliśmy muzykę, głos i piszczenie w postprodukcji. Wszystko było nagrane jakby to była gra FPP "kamera była oczami zwierzaka" którego w ogóle nie było na planie. Większość ujęć psa to przebitki i zlepki ujęć.
Po publikacji na YT, dość dużo wiadomości prywatnych było życzeniami naszej śmierci w męczarniach, lub członków rodziny. Życzono naszym bliskim raka i ciężkiej choroby. Obrzydliwe komentarze spływały przez długi czas. Ułamek ludzi myślało, że jak nagrywaliśmy film to zamęczyliśmy psa i faktycznie przywiązaliśmy go do drzewa w lesie, tylko żeby zyskać popularność.
Przykre, ale prawdziwe.
#domdobry #film #ciekawostki #polska #youtube #smarzowski
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą nie tylko u nas tak bywa- aktorka grająca w amerykańskiej wersji The Office Cathy Simms zaczęła dostawać groźby (włącznie z grożeniem jej śmiercią) od fanów serialu bo postać, którą grała
Tak, spytamy.
@Klynt_Wschodniodrzewny: Przykre i zaraz przerażające jest to, że tak dużo ludzi ma problem z pisownią w swoim ojczystym języku. Pierwszy raz widzisz to słowo, że nie potrafisz poprawnie zapisać „audiowizualnych”, nieuku?
https://ibe.edu.pl/images/Badania%20midzynarodowe/Publikacje/Raport-PIAAC-2023.pdf
"W badaniu OECD PIAAC Polska wypadła fatalnie. We wszystkich trzech kategoriach zajęliśmy przedostatnie lub ostatnie miejsca w Europie. Polaków z wyższym wykształceniem moggują zachodni
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora