Wpis z mikrobloga

Top człowieka to 25-55lat,
Nawet z tym nie dyskutujcie,
Ma się wtedy 3 krytyczne rzeczy na raz!

ZDROWIE CZAS PIENIĄDZE

Dlatego śmieszy mnie te tryhardowanie ludzi po 55tce ludzi co przebimbali wcześniejsze lata w robocie, karierze, dorabianiu się, siedząc po te 47-48 tygodni w roku w robocie mając żałosne 4-5tygodnii wolnego xd²

Siwy łeb,impotencja,menopauza, choroby kończyn, ŻYLAKI, obwisła skóra, morda czerwona od stresu,

Bicz please, tera już za późno.
To tak jak by mieć nowe Porsche 911 i zostawić je na 30 lat w stodole, w wilgoci i z gryzoniami.

#pracbaza #kariera #filozofia #takaprawda #zdrowie #medycyna #blackpill #sport #kapitalizm #mirkokoksy #mikrokoksy

#pracbaza
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: Pod względem zdrowia, wigoru, wyglądu to pewnie najlepsze lata życia to są do 30, szczególnie, że organizm ma swój peak w wieku około 25 lat i utrzymuje się przez kilka lat, a pozniej zaczyna spadać. Co do czasu i pieniędzy to różnie, bo jak masz kasiastych starych i dużo wolnego np. na lajtowych studiach to masz praktycznie najlepszy wtedy okres w życiu.
  • Odpowiedz
@centerario: może i peak jest w wieku 25 lat, ale większość tego nie wykorzystuje i czesto zaczyna coś ze sobą robić dopiero później. Ja w wieku 31 lat mam lepsza formę niz gdy miałem 25 lat, pierwszy raz na siłowni byłem, mając 26 lat, więc zapewne gdybym zaczął jako nastolatek to bym doszedł do czegoś więcej. A tych mających kasiastych starych jest ułamek, większość w takim wieku żyła od 1
  • Odpowiedz
  • 0
ty zapewne nie masz 30, ale zrobiłeś KARIERĘ w it, poczekamy jak za 5 lat byle bot cię zastąpi, odklejeńcu. McDonald to może być za dużo xD

@woj_st: mam 33 lata, przejechalem caly swiat rowerem w stylu bikepacking, kupilem i splacilem polowe domu w uk, mam samochod za gotowke, Nadwyzke kasy zainwestowana w gielde, poduszka finansowa 1.5roku bez pracy.
Fantastyczna sylwetka plazowa, niski body fat, klata nabita, bary biceps tez.
  • Odpowiedz