Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Nawet z tym nie dyskutujcie,
Ma się wtedy 3 krytyczne rzeczy na raz!
ZDROWIE CZAS PIENIĄDZE
Dlatego śmieszy mnie te tryhardowanie ludzi po 55tce ludzi co przebimbali wcześniejsze lata w robocie, karierze, dorabianiu się, siedząc po te 47-48 tygodni w roku w robocie mając żałosne 4-5tygodnii wolnego xd²
Siwy łeb,impotencja,menopauza, choroby kończyn, ŻYLAKI, obwisła skóra, morda czerwona od stresu,
Bicz please, tera już za późno.
To tak jak by mieć nowe Porsche 911 i zostawić je na 30 lat w stodole, w wilgoci i z gryzoniami.
#pracbaza #kariera #filozofia #takaprawda #zdrowie #medycyna #blackpill #sport #kapitalizm #mirkokoksy #mikrokoksy
#pracbaza
@Abgymnic199: Dla mnie to nie marzenia tylko rzeczywistosc
@woj_st: mam 33 lata, przejechalem caly swiat rowerem w stylu bikepacking, kupilem i splacilem polowe domu w uk, mam samochod za gotowke, Nadwyzke kasy zainwestowana w gielde, poduszka finansowa 1.5roku bez pracy.
Fantastyczna sylwetka plazowa, niski body fat, klata nabita, bary biceps tez.