Aktywne Wpisy

Tytyka +154
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +27
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness
źródło: IMG_1980
PobierzJak ty to sobie wyobrażasz? Że po słabych wynikach w biegach on sam z siebie będzie 15 minut dziennie na bieżni? Ty go będziesz zmuszać? Co to znaczy że słaby wynik? Może to też kwestia nieprawidłowego napięcia mięśniowego, a nie wyłącznie kondycji?
Czy koniecznie musi być dobry w biegach czy ważniejsze żeby po prostu miał zapewnioną odpowiednią ilość ruchu?
Komentarz usunięty przez autora
Ciemno,zimno,pada na pewno dziecko się wciągnie w wcyhdozenie na spacery ;)
nie pobiega na tym
Ale może to jest metoda, sam z niej korzystam w ten sposób, że przed nosem mam zainstalowany uchwyt na telefon i po prostu codziennie sobie funduję 30 min takiego dość forsownego marszu (5km/h), w czasie którego oglądam
A dlaczego ma za mało ruchu? Ty nie masz czasu na spacery czy on nie ma chęci? Serio myślisz, że postawienie grata w domu coś zmieni?
Zapisz go lepiej na jakieś zajęcia, które mu sprawia przyjemność, albo sam zacznij uprawiać sport z dzieckiem.
b) nawet kluby sportowe pod bieganie w treningu 7-latków stosują głównie metodę gier i zabaw. Taki dzieciak po prostu nie jest w stanie zrobić treningu w formule jaką serwuje się np. 10-latkowi.
c) bieżnia jest beznadziejnym środkiem treningowym. Nadaje się dla mocno zmotywowanych ludzi jako uzupełnienie treningów. Nie jako
A potem zdziwko, że nadwaga, że przegryw, jak dziecko tylko dodatkiem jest, albo sama matka wychowuje, bo stary zmęczony po pracy o
Komentarz usunięty przez moderatora