Wpis z mikrobloga

Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.

#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
KokiX - Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejski...

źródło: temp_file5200882552127329581

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KokiX Opel sobie poradzi, to Niemiec w końcu. Wykończą Fiata Peżota i wróci do siebie klepać dalej swoje autorskie furki, to nie pierwszy raz będzie. Z iloma markami już się łączył i ilu już dziś nie ma
To koń trojański
  • Odpowiedz
dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku

@KokiX: Chińskie guano to strategia ChRL na upadek zachodniej motoryzacji. Sprzedają po kosztach, lub poniżej kosztów produkcji.
  • Odpowiedz
@Lardor: a wystarczyło od razu uderzyć się w pierś i go przerobić na napędzany łańcuszkiem, wtedy pewnie byłby w topce bo przy takiej podaży części do niego kupowałbyś w kauflandzie
  • Odpowiedz
  • 41
@KokiX Pod rządami tych idiotów, Chrysler ma tylko jeden model w produkcji... Dobrze, że chociaż przeszła im głupota na elektryfikację marki Dodge.
  • Odpowiedz
jest sposób, niech państwa UE dopłacaja producentom aut tyle ile chińczyki dopłacaja swoim. tylko nie wiem czy bedziesz zadowolony ze rząd pompuje hajs w biznes zeby sie bawic w wojny cenowe z azja

@kingbruceleekaratemistrz: to ja mam lepszy sposób, zmniejszyć opodatkowanie tego sprzętu, nikt nic dopłacać nie będzie musiał, jakoś te same auta potrafią być tanie w chinach, ciekawe czemu, a no tak bo nie ma tam pierdyliarda podatków stworzonych
  • Odpowiedz
@KokiX: Oj TAK! Wczoraj wieczorem miałem przypadkową rozmowę z właścicielem Dogdge Ram 1500 nówka sztuka.... Ale już nie z 5.7 HEMI tylko jakieś g---o 3 litry od Stellantis...
  • Odpowiedz
  • 84
@KokiX Tak działa kapitalizm w swoim peaku. CEO jest w stanie zatopić pół branży w Europie byleby akcjonariusze byli zadowoleni
  • Odpowiedz