Aktywne Wpisy

MonazoPL +151
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +115
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierzźródło: temp_file970673763420882792
PobierzTo koń trojański
@KokiX: Chińskie guano to strategia ChRL na upadek zachodniej motoryzacji. Sprzedają po kosztach, lub poniżej kosztów produkcji.
@Lardor: żeby być precyzyjnym - to za sprawą braku alternatywnej oferty wobec jedynego silnika, który jest guanem.
@KokiX: chińskie guano znajduje swoje miejsce na rynku bo ludzie je kupują. ja mam auto marki spod stellantisa i jest fajne.
źródło: temp_file3840150754789364088
Pobierz@kingbruceleekaratemistrz: to ja mam lepszy sposób, zmniejszyć opodatkowanie tego sprzętu, nikt nic dopłacać nie będzie musiał, jakoś te same auta potrafią być tanie w chinach, ciekawe czemu, a no tak bo nie ma tam pierdyliarda podatków stworzonych
Komentarz usunięty przez autora