Wpis z mikrobloga

Dokucza mi taka samotność w tłumie. Niby mam z kim na codzień pogadać np. w pracy albo jakichś innych miejscach w których jestem często, ale każda z tych znajomości to tylko takie small talki o pierdołach i śmieszkowanie. Z nikim nie umiem wyjść na p--o, żadnej dziewczyny nie umiem zaprosić na drinka, boję się tego wręcz i tak to życie się toczy że ludzie którzy mnie znają myślą sobie spoko gość, dlaczego nie masz dziewczyny a ja tak naprawdę nawet nie mam znajomych. Jestem poprostu dobry w udawaniu normika ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #feels #samotnosc #gorzkiezale #zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a może to wychodzi z tego że op pcha się w wąskie grona ludzi którzy nie wpuszczają tam innych ludzi?

@razdwatrzy55: po części może i tak no ale nie do końca bo ludzie często sami mnie zagadują. Ja jestem s---------y poprostu, to jest chyba już maks moich możliwości które udało mi się z siebie wykrzesać jako introwertyka i spierdoksa
  • Odpowiedz
@super_przegryw95: a co powiesz o mnie.. Zawsze niemal zawsze, gdy stoję w autobusie a widzę fajne Julki, to... Jak się zwalnia miejsce w busie to tamże siedzą bo nie chcą zerkać na brzydkiego 2-10 maks 3 mężczyznę, bo nie wyloswalem genów..? Czy tu Potrzeba by dynaminy..? Czy raczej nie warto się starać nawet podchodzić..
  • Odpowiedz