Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przetrwać przerwę w związku?
Miał ktoś z was sytuacje że spotykacie się z dziewczyną ale o coś się pokłóciliście i macie np. przerwę w kontakcie np. 2-4 tygodnie, ale później jakoś zagadujecie i wszystko koniec końców wróciło do normy?

#feels
#tfwnogf
#gorzkiezale
#depresja
#przemyslenia
#zwiazki
#rozowepaski
#tinder
#logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Taaa, przerwę.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jeśli ktoś potrzebuje przerwy od związku to znaczy że w tym związku być nie chce. Jeśli po przerwie wracacie to raczej osoba co zasugerowała lub wymusiła przerwę zorientowała się że nie może znaleźć kogoś innego. Wg mnie takie zachowanie jest nieeleganckie a wszelkie konflikty trzeba rozwiązywać możliwie szybko by w głowie którejkolwiek ze stron nie pojawiły się jakieś wytłumaczenia, wnioski które są wydumane z fusów a nie z faktycznego stanu,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, ale zaszło kilka nietypowych warunków m.in. 1) to ja zainicjowałem zakończenie, a ona jest dość mocno atrakcyjna, więc musiało to na niej zrobić wrażenie, że ktoś z niej sam potrafił zrezygnować 2) nie jest europejką więc może nie ma powalone w głowie jak wiele nich. To było po 3 spotkaniach, potem była cisza około 1 miesiąca, zagadałem do niej na nowo i już jesteśmy w sumie prawie dwa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
utalentowany-sojusznik-83: Chłopie, aleś mnie wywołał do tablicy.

2-4 tygodnie to wg mnie jest mało prawdopodobne, by było tu coś jeszcze zbierać.
Dlaczego nie odezwałeś się wcześniej, jeśli Ci zależy?

U mnie przerwa trwała 3 dni po dużej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uporządkowany-wyznawca-56: Chłopie, nie jesteście już w żadnym związku. Być może nigdy nie byliście. Związek polega na byciu razem.

Poinformuj ją, że to koniec. Utnij kontakt. Ocal honor.

i nigdy, nigdy, nie dawaj jej szansy na powrót.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pewna znajoma zrobiła sobie przerwę od chłopaka co byli 2 lata razem,
Ona poszła z innym i pojechali na wakacje razem trwało to może 2 miesiące.

Potem wróciła do chłopaka i po pół roku zaszła w ciążę, poród, dziecko jego, potem ślub i żyją razem, raczej w porządku para.

Nie oceniam, choć ja do takiej baby bym wrócić nie mógł już,
  • Odpowiedz