Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNie zapomnij o pomocy, którą pan Janusz wtedy dostał+ teraz po pół miliona z kpo na innowacje w stylu nowego smaku placka
Lepsze burgery czy pizze za dużo mniejszą kasę robię sobie w domu.
Kij wam w oko restauratorzy, przy tych cenach niech wam biznes zdycha...
@duszan_z_kapitana_d--y: gdzie tak tanio?!
@MrBudget: yup. poodklejali sie ludzie, robili to samo co dotychczas za 5 razy węcej.
źródło: EU_895bWsAAmUa8
Pobierz@WolnyBLN: u mnie w czasach covida lekarze w godzinach pracy na NFZ prowadzili swoje prywatne poradnie, a do publicznej placówki przyjeżdżali na wezwanie telefoniczne. W ogóle to była parodia, sąsiad nagle spuchnął, do placówki POZ mamy ze 300 metrów, to poszedł tam, drzwi zamknięte, trzeba było dzwonić na dzwonek. Rejestratorka uchyla okno,
@MrBudget: Mama mojego szwagra jest pielęgniarką i od niej dowiedziałem się, jakie mieli wtedy eldorado. Z tego co opowiadała, przynajmniej w szpitalu gdzie ona pracuje, do covidowców na samym początku wysłały młodsze pielęgniarki, te nie mogły odmówić, a starsze się bały i początkowo nie było takich zachęt finansowych.
Mamy najwyższe marże w Europie a zeby knajpa sie nie spinała finansowo to trzeba podawać naprawde podle żarcie xD
@Obiboq: musisz dopracować historię bo pielęgniarki przez to ze mają dwunastogodzinne zmiany nie mogą spać na dyżurach.
@duszan_z_kapitana_d--y: I 500tys z KPO na słoiczki na wynos XD
@mlody_sarmata_: manipulujesz i sam walczysz ze swoja manipulacja xD mimo, ze sam jestem przeciwko rozbuchanym zarobkom lekarzy ,to nie byla kwestia, ze ich nie bylo stac, tylko mieli gruby z-------l i brak czasu na ogarnianie.