Wpis z mikrobloga

@ZydowskiPianista: tak tak jestem największym prymitywem, jak widać po moich wypowiedziach.XDD Poziom oderwania od rzeczywistości i obwinienia zwykłego zjadacza chleba o bycie problemem, niewątpliwie wskazuje na to że możesz należeć do grupy zawodowej lekarzy lub pielęgniarek.
  • Odpowiedz
@duszan_z_kapitana_d--y: bez kitu biedna gastro, po której ludzie splajtowali bo im sanepid pozamykał knajpy na kilkanaście miesięcy = dochód 0... bez kitu bez kitu.... mądrego to warto posłuchać. Precz z chytrymi januszami, którzy za gaz musieli płacić 300% . Srają wam do ryja w wy sie jeszcze cieszycie i myślicie, że to wina janusza a nie polityków i rządu
  • Odpowiedz
Pielęgniarki 7,5k na rękę zaraz po studiach na prywatnej g---o uczelni plus dodatki na nocki i święta, a jak był covid to wypłata x2 jeżeli pacjent z covidem tylko przeszedł przez oddział raz w miesiącu. Moja różowa jest pielęgniarką, to najlepsza praca jaką można sobie wymarzyć, w listopadzie 11 dni pracy po 12h, z czego 4 dni to nocki, gdzie się śpi od 22 do 5, bo później się leki przygotowuje. Na
  • Odpowiedz
@mlody_sarmata_: Ale w tej akcji raczej nie chodziło o wsparcie finansowe lekarzy, a o ogólnego, społecznego n----------a mózgowego jakiego ludzie dostali w czasach kowidowych. Pamiętając niedobory papieru toaletowego na półkach sklepowych i zakładanie przez niektórych potrójnych maseczek, zbiórki na posiłki nazwałbym raczej jego delikatnym przejawem.
  • Odpowiedz
Oczywiście, bo lekarz to właśnie taka okropna osoba, która z jakiegoś powodu woli pana pijaka. Prawdopodobnie dlatego, że nienawidzi pacjentów. A nienawidzi pacjentów bo się czuje lepszym od innych.

Jest zwyczajnie trochę po ludzku przykre jak powstrzymujesz się od zrzygania od smrodu jakiegoś menela a potem czytasz takie rzeczy. Dobrze, że taki pogląd jak ty mają naprawdę już tylko największe prymitywy z którymi o niczym nie trzeba dyskutowac, bo nic od nich
  • Odpowiedz
@KEjAf widzę ze do niektórych to trzeba jak do biednych ludzi z porażeniem mózgowym - w pierwszym akapicie nabijam się ironicznie z jego kretynskich pogladow, w drugim pisze o tym, że całe szczęście podzielają je tylko najwięksi kretyni.
  • Odpowiedz
@mlody_sarmata_: Ja pamiętam jak byłam umówiona do szpitala (prywatny szpital) na zabieg i w umowie było napisane, że przy przyjęciu zrobią mi test na covid i jak wyjdzie pozytywny to odmówią mi świadczenia. I ja taka zestresowana byłam przez cały tydzień przed zabiegiem, nie mogłam spać i non stop myślałam o tym teście. Po czym jak przyszłam na test to babka mi powiedziała, że nie ma się czym martwić bo
  • Odpowiedz
żeby zdjąć szwy to musiałem do konowała iść prywatnie, bo inaczej by nie przyjął

@WolnyBLN: piardolisz. W początku kowidozy miałem szycie, potem zdjęcie szwów, wszystko normalnie.
  • Odpowiedz