Wpis z mikrobloga

To już nawet buty na rower trzeba mieć odpowiednie?

@Niewiemja:
Nie trzeba. Ale jak się ma to się wygodniej jeździ.
W koszykówkę też można iść pograć w garniturze, ale jednak w luźnym dresie wygodniej.
  • Odpowiedz
@Niewiemja:

Ja p------e. To już nawet buty na rower trzeba mieć odpowiednie? A na typowo miejskiego elektryka na dojazdy do pracy to jakie?

ty masz nieszczęśliwe życie że się p------------z o coś takiego? Zimą też w sandałach popylasz bo buty to buty?
  • Odpowiedz
Przecież sie tylko zapytałem gościu

@Niewiemja: "zapytałeś" ironizując i zaczynając od ja p------ę i się dziwisz że o coś komuś chodzi XD pomijając, że buty sportowe dedykowane do danego sportu to nie jest żadna ekstrawagancja
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: No pewnie że ironizując bo uprawianie danego sportu w innych butach niż dedykowane to też nie jest żadna ekstrawagancja. Więc jak mi ktoś na pytanie da odpowiedź w czym są lepsze od normalnych to już będe wiedział na przyszłość. Teraz sie zdziwiłem, bo pierwszy raz słysze o butach na szose. A tak sie składa że mam brata który jest zajarany rowerami w stopniu audiofilskim i nigdy o takich od
  • Odpowiedz
Więc jak mi ktoś na pytanie da odpowiedź w czym są lepsze od normalnych to już będe wiedział na przyszłość. Teraz sie zdziwiłem, bo pierwszy raz słysze o butach na szose. A tak sie składa że mam brata który jest zajarany rowerami w stopniu audiofilskim i nigdy o takich od niego nie słyszałem.

@Niewiemja: lol, buty z zatrzaskami to dosłownie pierwsza rzecz którą co najmniej co drugi amator zmienia przechodząc
  • Odpowiedz
a od "audiofila" nie słyszałeś że coś takiego istnieje? :)

@cult_of_luna: No nie. Ten audiofil jest bardziej skupiony na zrobieniu jak najlżejszego roweru a nie na butach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz