Aktywne Wpisy

moll +10
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +96

#szosa #rower
źródło: adidas-heritage-road-cycling-shoes-men-chalk-white-lucid-red-dark-blue-jq5072-7-1787818
Pobierz@Niewiemja:
Nie trzeba. Ale jak się ma to się wygodniej jeździ.
W koszykówkę też można iść pograć w garniturze, ale jednak w luźnym dresie wygodniej.
@LuckyDice: Ty chcesz mnie zabić? Bo w butach z wpięciami tak by sie to u mnie skończyło xD
@klintoniusz: miałem na mtb. boa fajniejsze, ale sznurowane daje radę na upartego.
ty masz nieszczęśliwe życie że się p------------z o coś takiego? Zimą też w sandałach popylasz bo buty to buty?
@Niewiemja: "zapytałeś" ironizując i zaczynając od ja p------ę i się dziwisz że o coś komuś chodzi XD pomijając, że buty sportowe dedykowane do danego sportu to nie jest żadna ekstrawagancja
@Niewiemja: lol, buty z zatrzaskami to dosłownie pierwsza rzecz którą co najmniej co drugi amator zmienia przechodząc
@cult_of_luna: No nie. Ten audiofil jest bardziej skupiony na zrobieniu jak najlżejszego roweru a nie na butach ( ͡° ͜ʖ ͡°)