Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: to typowy problem wynikający ze zbyt dużego spłycenia tematu. chad może napisać że wychodzi super ekonomicznie, bo przecież on nawet nie chodzi do pracy, a baba go utrzymuje. beciak może napisać że wychodzi źle ekonomicznie, bo baba każe mu organizować drogie atrakcję, a jak nie skończy się eldorado. mimo to że oboje piszą o związkach i mają skrajne opinie, to oboje mają rację.

to samo z przytoczonym przez ciebie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ci opowiadający takie bzdury też nie spotkali się z czymś takim, bo całą swoją wiedzę o związkach czerpią z internetu, samemu nie będąc w żadnym. Przekonują sami siebie, że jest do kitu, żeby było im mniej żal.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przecież to oczywista oczywistość, że w parze żyje się łatwiej, spróbujcie utrzymać mieszkanie w dużym mieście z jednej pensji jak nie wierzycie XD
Ale pigularze się naczytali jakiś anegdotycznych historyjek o kobietach co wykorzystują biednych mężczyzn ogołacając ich z każdej złotówki i nie dając w zamian nic. Oczywiście poza jakimiś promilem skrzywionych jednostek takie sytuacje nie mają miejsca, nie mamy w Polsce 80% bezrobocia wśród kobiet, ale fakty niektórym
  • Odpowiedz
jakiś anegdotycznych historyjek o kobietach co wykorzystują biednych mężczyzn

nie mamy w Polsce 80% bezrobocia wśród kobiet,

@spedytor15k: bo jak kobieta ma pracę to przecież nie może doić faceta z zasobów. znalazł jeden prosty trick żeby nie zostać wykorzystanym [zobacz jak].

najlepsze ze tak na prawdę to kobiety systemowo wykorzystują zasoby mężczyzn i to w sumie mogłoby zamknąć wszelką dyskusję na ten temat.
  • Odpowiedz
Ale co ja tam mogę wiedzieć o byciu dojonym jak moja różowa zarabia więcej niż ja, więc jak już to ja ją wykorzystuje.

@spedytor15k: nie ma to jak przykład anegdotyczny od kogoś kto kilka minut temu właśnie się przysrał do przykładów anegdotycznych. classic.

mężczyźni w polsce kochają płakać, że muszą wydawać pieniądze na takie niepotrzebne bzdety jak ubrania dla dziecka albo jedzenie.

dosłownie żaden facet nie narzeka że musi wydawać
  • Odpowiedz