Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v6, polmetek
znaczy sprawdzamy cele na 8 tygodni, kto osiagnal, kto nie (ja nie!)

dam tu tagi dla zasiegu bo cos wam powiem #rozowepaski i #niebieskiepaski

ja juz osiagnalem wage jaka chcialem, nie raz, nie dwa
ale juz mialem jaka chcialem w poprzedniej edycji, pozniej myslalem ze jak tylko nie bede sie obzeral bedzie ok, nie bylo
mniej sportu, ciut wiecej jedzenia i bum, wrocilo
teraz podobnie
mialem po 6 tygodniach praktcznie osiagniety cel na 8 tygodni i znowu z------m
teraz 2 kilo wiecej niz mialo byc

gruby wie co ma robic by nie byc gruby a i tak to robi, to jest najgorsze

a juz ponad 60% Polakow ma nadwage czy otylosc
i wiekszosc z nich nie wie co ma robic i zostana grubi na zawsze
my wiemy a i tak nawalamy, to jest w tym najgorsze, jak sie starasz, nie obzerasz sie, ale troszke odpuscisz, tak delikatnie i juz jeb, 2 kilo w gore
niestety ale walka jest ciagla, nie mozna osiasc na laurach nawet na moment, jak z alkoholikiem, mentalnym grubasem ebdziemy do konca zycia i mozna sie oszukiwac ze nie, ale to wlasnie bedzie oszustwo

ale koniec wywnetrzania sie, teraz suche dane:
8 tydzien to jakas porazka grubasy, w tym i dla mnie
w teorii schudlismy 35,2 kilo (w siodmym - 41,6), ale
w 7 tyg zgrublismy 15,8 wiec netto wyszlo 25,8 kg grubasow mniej
w 8 tygodniu zgrublismy 18,75, wiec netto wyszlo 16,45kg grubasa mniej

slabiutko, slabiutko, ale sam 1.6 kilo ciezszy wiec nie bede sie wyzlosliwial
wywalilem sporo grubasow dzis, nie wpisywali danych od paru tygodni wiec lecą w p---u

juz odpadlo z 20 osob od startu niestety
zostalo nas 82 osoby
z tego 21 osob osiagbelo cel na 8 tygodni, niektorzy sa blisko celu, inni ciut dalej

mysle ze warto wygranych wymienic z nicka tak by inni z nich brali przyklad
grupa 1:
atol
StonkaM
fuKlanAdraHrepuS
cugowski
uhauha
dracuch
mk27x
sparassis

grupa 2:
Miauczynskiadasadam
SebekChlebek
niejestemjutuberem
Multumos - nasz mikrokoks!

grupa 3
NagiMiecz
potatowitheyes
mugshot
salcefrytki

grupa 4
ArekJ

grupa 5
MichalLoczek
eugeniusz
geniusz
MrPluszak

grupa 6
malucry

nadal wspaniale idzie @cadmus' owi ktory wymiata jak zwykle

podsumowujac
zgubilismy w 8 tygodni 414 kilo (ale netto 305), wiec jest nas 305 kilo grubasa mniej
niesttey kazdego tygodnia kilkanascie osob jest ciezszych niz tydzien wczesniej i to jest prawdziwy problem:(

ale walczymy ile mozemy

@DrFlaming mial dla jednej osoby z tych ktore osiagna cel nagrode, wiec mam nadzieje ze wylosuje kogos z tych 21 osob

a jak ktos chce dolaczyc to znowu zwolnily sie miejsca w zamian za odpadniete grubasy, wiec zapraszamy
w grupie razniej

#chudnijzwykopem #odchudzanie #drflaming
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopowy_brukselek: pozdro dla grupy5
Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty.

Byłbym z nimi, ale coś się z-----o i spuchłem w ostatnie 3 dni o 1.5kg mimo, że nie nagrzeszyłem aż tak bardzo.

A i chciałbym aby wszyscy wiedzieli że @wykopowy_brukselek często prowokuje nas zdjęciami
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: melduję się jako topka grupy 4 ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż zobaczymy co będzie jutro, bo coś czuję, że może być trochę odbicia. No, ale trend i tak jest dobry cały czas
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: walka trwa, ale już nie jestem wielki. W końcu po wielu latach znowu mam prawidłowe BMI i to naprawdę fajne uczucie, chociaż brzuszek ciągle jak w drugim trymestrze. Ale będzie lepiej…
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: nie schudłem ile planowałem, dieta w kratke była, ale trzymam się aktywności, biegam, wróciłem na siłownie, wiec nawet mimo wpadek waga powoli w dół, już wiem, że nie zejde do wymarzonej wagi w tej edycji, wiec się zapisze tez na kolejna, bo jednak mnie to motywuje. Dzieki ci mirku za twoja prace
  • Odpowiedz