Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie muszą podejmować działań mających zapobiec karambolowi.
źródło: obraz
Pobierz@996ef650daf32b92bf708bc9376908ea: Przepraszam, ale wiesz do czego służy chociażby lusterko wsteczne lub ogólnie lusterka? Tutaj nie trzeba nic analizować, jeśli cię to przerasta oddaj proszę prawo jazdy, sprzedaj
@996ef650daf32b92bf708bc9376908ea: Ja oczekuję przede wszystkim tego, że jeśli ktoś posiada prawo jazdy tudzież uprawnienia do poruszania się pojazdem mechanicznym to jest na tyle rozumną istotą iż nie będzie mi siedział na zderzaku. Dla niektórych to niestety zbyt wiele intelektualnie.
@olito: Gdzie w BMW e36 czy tej astrze ze zdjęcia? Jakby jak ktoś jedzie przed tobą to w twoim interesie jest orientowanie, może po prostu uważniej i wolniej jechać trzeba.
Ci sami kierowcy zakładają również wielosezonowe kormorany za 50 zł sztuka, bo tylko frajer przepłaca za opony.
@996ef650daf32b92bf708bc9376908ea: zgadzam się z wpisem i jazda na zderzaku że to debili wina... ale co do powyższego generalnie to tak, masz mieć oczy dookoła głowy.
Co masz na myśli? Co to znaczy? Komu oddać prawo jazdy i po co?