Aktywne Wpisy

ish_waw +38
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Mieszkanie kupione w 2022r
#nieruchomosci #razem #konfederacja #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazlewactwa #polityka
Edit : myślę że w ciągu 5 lat podbuduje dom, a mieszkanie sprzedam.
źródło: temp_file2710141058596763604
PobierzChyba na b2b bo na pewno nie na UOP
@mat0707: Właśnie dlatego, że ty masz i możesz się teraz dołożyć. Tylko jak argument solidaryzmu społecznego do ciebie nie przemawia z zasady i wychodzisz z założenia "ja sobie poradziłem, to
Właśnie jest problem ze ja nie chce się dokładać bo chce
Ale z twoimi poglądami się nie zgadzam, w interesie nas wszystkich jest, aby mieszkania były bardziej dostępne.
@mat0707: dałeś się naciągnąć reklamą lub ładnym folderem
Nikt mnie nie zniszczy. Pracowitość i zaradność zawsze się obroni
@BreathDeath: i jak zawsze: jak to jest, że gdy przychodzi do pokazania konkretów, to tym najbogatszym okazuje się byle robotnik, zarabiający nawet nie dwie średnie krajowe miesięcznie?
Zaskoczę cie gdyby mi państwo nie przeszkadzało czyli podwyższało podatków itp jeszcze szybciej bym kupił to
Myślę że to jest mniejszość. Widzę po moich znajomych i znajomych dziewczyny to nikt nie został wyrzucony z domu po ukończeniu szkoły.
źródło: temp_file8059296688081046880
Pobierz