Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +84
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +43
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

Standardowo polecę plan "od zera do 1h ciągłego biegu" wpisz sobie w google i zacznij np. od 4 lub 5 progu.
Przy okazji warto próbować poprawną techniką, są filmiki, choć nie jest łatwo to wyczuć i skopiować, ale coś się poprawi. Przed zawodami lepiej nie zmieniać, bo nowe ułożenie trzeba wytrenować.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz