Wpis z mikrobloga

Mignęła mi taka przemiana na internecie, ale to jest o czym właśnie ostatnio pisałem. Jak dla mnie niezła przemiana tego typka. Szacun. Ja prawie jak z prawej wyglądam, a myślę, że jak wrócę do zdrowia, to nie nabrać więcej masy mięśniowej i stać się takim wielkim chuopem. Przecież to wtedy lepiej cię nawet ludzie odbierają. Jest się silnym. Z prawej to jakiś szczyl, a z lewej klasa. A to wystarczy dużo jeść i trenować siłowo

#blackpill #silownia #przegryw #zdrowie #redpill #przemyslenia #chad
tomwick55 - Mignęła mi taka przemiana na internecie, ale to jest o czym właśnie ostat...

źródło: temp_file8440897215668952932

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55: Na tym drugim zdjęciu sprzed "przemiany", to on chyba w gimnazjum był, a właściwie w podstawówce xD

Gość ma dobre włosy, morda wydaje się też być dobra. Nie wiem jak ze wzrostem, ale tak czy inaczej to prawdopodobnie jest podobny "glowup" jak u tych oskarków od pseudolooksmaxxingu, którzy mylą dorastanie z looksmaxxingiem, bo raz dziennie umyli sobie mordę żelem za 20 złotych z rossmanna i dzięki temu tak świetnie
  • Odpowiedz
  • 0
@przegryw_stardust Ja obecnie kontuzja kręgosłupa. Ale wyjdę z tego i wrócę do pełnej sprawności za niedługo. Nie ma strasznej tragedii. Tylko będę musiał uważać na niego w przyszłości. A tutaj raczej w byciu wielkim chłopem, wielkie klamoty muszą latać, aby budować masę mięśniową. I przede wszystkim trening siłowy, a nie cardio typu rower. Obecnie nie mogę trenować, ani uprawiać żadnego sportu, więc cię dobrze rozumiem. Ja teraz tylko spacery i ćwiczenia
  • Odpowiedz
  • 0
@Marian_Pe Ile wzrostu ma, nie wiem. Cztery lata różnicy pisał. Ja się w sterydy nie bawię. Dla mnie zdrowie jest najważniejsze. Ja manlet. Łatwo stać się wtedy wielkim chłopem. Wyglądasz na nabitego szybciej przez krótkie koniczyny. Ale łatwo zostać takim klocem
  • Odpowiedz