Mignęła mi taka przemiana na internecie, ale to jest o czym właśnie ostatnio pisałem. Jak dla mnie niezła przemiana tego typka. Szacun. Ja prawie jak z prawej wyglądam, a myślę, że jak wrócę do zdrowia, to nie nabrać więcej masy mięśniowej i stać się takim wielkim chuopem. Przecież to wtedy lepiej cię nawet ludzie odbierają. Jest się silnym. Z prawej to jakiś szczyl, a z lewej klasa. A to wystarczy dużo jeść i trenować siłowo
@tomwick55 pewność siebie wzrasta, dynamika w funkcjonowaniu, testosteron podnosi taki tryb życia to powinno się lepiej czuć. Ogólnie trening w badaniach uznawany jest za istotny punkt w leczeniu depresji i fobii
@tomwick55: Na tym drugim zdjęciu sprzed "przemiany", to on chyba w gimnazjum był, a właściwie w podstawówce xD
Gość ma dobre włosy, morda wydaje się też być dobra. Nie wiem jak ze wzrostem, ale tak czy inaczej to prawdopodobnie jest podobny "glowup" jak u tych oskarków od pseudolooksmaxxingu, którzy mylą dorastanie z looksmaxxingiem, bo raz dziennie umyli sobie mordę żelem za 20 złotych z rossmanna i dzięki temu tak świetnie
@przegryw_stardust @Marian_Pe @Masterpolska94 @Jashon_Statham Typek pisał znalazłem, że po lewo ma aktualnie 44 cm w łapie. Wspomniał, że robi streetlifting bez cardio, bo próbuje naturalnie mieć w niej 47 cm. To zdjęcie sprzed po prawo, było robione 4 lata temu, kiedy się sie bawił bez ciężaru, jeżdżąc na rowerze i ćwicząc kalistenikę
@tomwick55 jest taka ciekawa grafika przyrost masy w czasie, maksimum jakie można wyciągnąć w danym wieku i stażu treningowym. Możesz ocenić ile czasu zajmie +/-
@przegryw_stardust Ja obecnie kontuzja kręgosłupa. Ale wyjdę z tego i wrócę do pełnej sprawności za niedługo. Nie ma strasznej tragedii. Tylko będę musiał uważać na niego w przyszłości. A tutaj raczej w byciu wielkim chłopem, wielkie klamoty muszą latać, aby budować masę mięśniową. I przede wszystkim trening siłowy, a nie cardio typu rower. Obecnie nie mogę trenować, ani uprawiać żadnego sportu, więc cię dobrze rozumiem. Ja teraz tylko spacery i ćwiczenia
@Marian_Pe Ile wzrostu ma, nie wiem. Cztery lata różnicy pisał. Ja się w sterydy nie bawię. Dla mnie zdrowie jest najważniejsze. Ja manlet. Łatwo stać się wtedy wielkim chłopem. Wyglądasz na nabitego szybciej przez krótkie koniczyny. Ale łatwo zostać takim klocem
@tomwick55: jeszcze dodaj, że trzeba jeść 4-5k kalorii dziennie, a nie każdy jest w stanie tyle w siebie wciskać i jeszcze kilka h stać w kuchni i to wszystko przygotowywać
#blackpill #silownia #przegryw #zdrowie #redpill #przemyslenia #chad
źródło: temp_file8440897215668952932
PobierzGość ma dobre włosy, morda wydaje się też być dobra. Nie wiem jak ze wzrostem, ale tak czy inaczej to prawdopodobnie jest podobny "glowup" jak u tych oskarków od pseudolooksmaxxingu, którzy mylą dorastanie z looksmaxxingiem, bo raz dziennie umyli sobie mordę żelem za 20 złotych z rossmanna i dzięki temu tak świetnie
źródło: temp_file4059729575689483127
Pobierz@tomwick55: jeszcze dodaj, że trzeba jeść 4-5k kalorii dziennie, a nie każdy jest w stanie tyle w siebie wciskać i jeszcze kilka h stać w kuchni i to wszystko przygotowywać
Jak już zaczniesz to robić to sobie przedefiniujesz to "wystarczy" ( ͡º ͜ʖ͡º)