Aktywne Wpisy

splinter96 +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

runnerrunner +94
Dlatego trzeba jak najszybciej oddzielić religię od szkoły.
#szkola #bekazkatoli #nauczyciele #dzieci #religia #kosciol #katolicyzm
#szkola #bekazkatoli #nauczyciele #dzieci #religia #kosciol #katolicyzm
źródło: temp_file3430466039089237652
Pobierz

Ehh na spotkaniu w Teams, duzo ludzi, byla taka super Juleczka na kamerce co mi (i wiekszosci programistow) sie podoba i chcialem sobie powiekszyc okienko z jej widokiem klikajac „Przypnij dla mnie” ale cos mi sie p------o i kliknalem „Wyroznij dla wszystkich” po czym pokazalo sie ze „Anon Stulejowicz wyroznil uzytkownika Julka Deweloperska”. Kompromitacja cwela. #programista15k #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: XDDDDDDDDDDD
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
W momencie gdy nabierasz minimum dojrzałości i poczucia własnej wartości, zaczynasz mieć wywalone na takie sytuacje i przestaje cie prześladować myślenie o nich
Normalnie wyłączasz wyciszenie i mówisz że to missclick i chciałeś tylko przypiąć większy obraz zeby ci się lepiej konia waliło
Ostatnip po dwóch latach spytano czy mogę włączyć kamerkę na chwilę.
Oczywiście zmienili ten durne przyciski z dodawaniem tła i testowaniem i wszyscy zobaczyli, że tak naprawdę nie pracuje z Złotej 44, tylko z schowka na miotły w Bangalore ( ͡° ʖ̯ ͡°)
„Słuchaj, ten Anon Stulejowicz to dziś na Teamsach Juleczkę wyróżnił, no wstyd na całą Polskę”? 😆
Człowieku po minucie każdy miał to w dupie. Analizując każdą swoją wtopę w ten sposób całe życie będziesz się bał.
@wqon: Oczywiście. Własnie takie historie z pracy opowiada się w domu, a nie że liczyłem zbrojenie albo sprawdzałem jakieś tam plany.
- Dajcie spokój, młody annon zrobił błąd, zdarza się. Co z Was koledzy, że ciągle żartujecie z niego, przestańcie. Ty zaś annon pamiętaj, nie rób takich głupstw. Bo to co zrobiłeś z XYZ... - i ryknął śmiechem... - Przepraszam annon nie chciałem, ale to co zrobiłeś to mistrzostwo - ledwo co potrafił na fotelu usiedzieć
XDDDDDDDDDDDDD
źródło: IMG_6763
Pobierz@mirko_anonim: Okrutnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)