Wpis z mikrobloga

I co? Serio narzekacze myślicie, że taka Nosowska, czy np. Janek Błachowicz przyszli na livea zdobyć trochę cloutu wśród polskich nastolatków? Że im się to w dealach zwróci? Szczytny cel, zajebista oddolna inicjatywa, bez ogromnej machiny marketingowej jak wośp.
Najlepsza rzecz, która wydarzyła się w polskim internecie, odkąd istnieje!
#latwogang
https://www.siepomaga.pl/latwogang (bez prowizji)
https://tipply.pl/@LatwoGang (bez prowizji)
Bezpośrednio: https://pomagam.cancerfighters.pl/o-nas/ (bez prowizji)
ww00 - I co? Serio narzekacze myślicie, że taka Nosowska, czy np. Janek Błachowicz pr...

źródło: Zrzut ekranu 2026-04-25 205120

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Serio narzekacze myślicie, że taka Nosowska, czy np. Janek Błachowicz przyszli na livea zdobyć trochę cloutu wśród polskich nastolatków? Że im się to w dealach zwróci?

@ww00: tak i w czym jest problem?
  • Odpowiedz
według wykopków jak zarabiasz powyżej minimalnej i jeszcze dasz na cele charytatywne to jesteś wrogiem ojczyzny XD

@ketiow: ziomek ale to są twoje urojenia i weź w końcu przelej innym tę 50 zł
  • Odpowiedz
  • 316
@ww00: chciałbym być dalej taki naiwny i zapewne bardzo młody, ale nie przekłuwam ci tej banieczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
chciałbym być dalej taki naiwny i zapewne bardzo młody, ale nie przekłuwam ci tej banieczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@bihu: Ostatnio wpłaciłem 10k na cele charytatywne. Jaki z tego będę miał zwrot podatku 50k?
Wiem, że na wykopie sami mądrzy, tak mądrzy, że jak myślą, że wpadną w 2 próg podatkowy to płacą więcej od całej kwoty.

I tak, nagle cała młodzież zacznie słuchać Nosowskiej. 10 minut na
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
@bihu: Zakładam, że jestem starszy od Ciebie, musisz mieć po prostu smutne życie.
A jeśli jesteś dojrzałym człowiekiem i dalej nie jesteś w stanie uwierzyć, że zdarzają się na tym łez padole dobre rzeczy, to mi po prostu przykro. P.S. w 97 też gonili zasięgi na powodzianach?
  • Odpowiedz
bez ogromnej machiny marketingowej jak wośp

@ww00: Jak k---a bez machiny promocyjnej, jak WOŚP, jak cały ten live jest zasrany panami i paniami z telewizji, których jedynym zadaniem w życiu jest uprawianie machiny marketingowej?

Gdyby nie te irytujące mordy tam, to nikt by o tym nie usłyszał.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
@Tokko: Jesteś dzbanem.
Jak Łatwogang zaczynał, to nie p--------y o nim wszystkie telewizje, nie było w TVP ogłoszenia startu zbiórek itp, nie było kilkunastominutowych reportaży. Zadziałał efekt kuli śnieżnej i machina napędziła się sama. O WOŚP media p------ą miesiąc wcześniej...
  • Odpowiedz
@ww00:

Jak Łatwogang zaczynał, to nie p--------y o nim wszystkie telewizje, nie było w TVP ogłoszenia startu zbiórek itp, nie było kilkunastominutowych reportaży

I ile tam zebrał wtedy, kiedy tego nie było?
  • Odpowiedz
@ww00: Typie, nawet zakładając twój scenariusz i tę gównoprawdę, że chodzi im tylko o zasięgi, to co w tym złego, skoro jednak pomagają i to niemało? Co tobie w tym przeszkadza, tracisz na tym w jakiś sposób? Cel szczytny, a ty szukasz dziury w całym jak typowy polaczek. Beka z OPa
  • Odpowiedz