Aktywne Wpisy

Tyrande +338
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Pewnie będziecie mnie nienawidzić, ale uważam że sporo osób, które zostały zwolnione nie powinny nawet pracować.
Przykłady ode mnie: data engineer, który nie zna Pythona; bazodaniowiec, który nie zna Redshifta, data scientist, który nie wie co to cuda. I wiele, wiele innych. I to nie byli juniorzy. Średnia wieku tych ludzi to 40 lat.
u mnie zwolniono kierowce bo jeździł 20 lat Mercedesem,
mógł se kupić Scanie i dokształcać się z jeżdżenia nią po godzinach
A powiedz nam w jakim języku napisane są biblioteki przez nich używane? Bo ja znam firmy w których całe działy w tym temacie działają jedynie na
@JamesJoyce: Lol to proste, nawet ja wiem a nie jestem data scientistem, u mnie w robocie cuda niewidy są na porządku dziennym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hauleth: typowy CRUDziarz 18k netto b2b nawet nie wie jakim protokołem transportowym leci jego HTTP request, a ty piszesz coś o całym TCP. skisne.
@Bipolar-: jak to jest mieć nie mieć mózgu, komentować coś co ci do głowy przyjdzie i nie mieć refleksji, że to nie ma sensu? Musiałeś przeczytać dwa komentarze wyżej, nie zapaliła ci się lampka, że warto chociaż poprzeć czymś taki wysryw?
Nie wiem jakim cudem