Pewnie będziecie mnie nienawidzić, ale uważam że sporo osób, które zostały zwolnione nie powinny nawet pracować.
Przykłady ode mnie: data engineer, który nie zna Pythona; bazodaniowiec, który nie zna Redshifta, data scientist, który nie wie co to cuda. I wiele, wiele innych. I to nie byli juniorzy. Średnia wieku tych ludzi to 40 lat.
jak to jest mieć nie mieć mózgu, komentować coś co ci do głowy przyjdzie i nie mieć refleksji, że to nie ma sensu? Musiałeś przeczytać dwa komentarze wyżej, nie zapaliła ci się lampka, że warto chociaż poprzeć czymś taki wysryw?
Nie wiem jakim cudem nie masz bordo.
@NieBendePrasowac: Przeczytałem i mój komentarz nawet nawiązuje do tych dwóch komentarzy wyżej. JamesJoyce to jeden z najbardziej ogarnietych ludzi na tagu, 99% kodoklepaków
połączenie do redshifta skryptem pythonowym np. Zajmuje się Redshiftem.
@JamesJoyce: Czyli jak umiesz przekleić ze stackoverflow albo chatgpt jakiś snippet, to już znasz redshifta i pythona? Kolego, muszę przyznać, że jesteś debilem. A ja się na tym znam, niejednego debila w życiu spotkałem
@JamesJoyce: ale o czym mamy dyskutować? To tak jakbym powiedział, że jestem malarzem bo kiedyś trzymałem pędzel. I co jeszcze? Grałeś w fifę i jesteś piłkarzem? Grałeś w CSa i jesteś żołnierzem? Pochwal się nam tutaj swoimi "talentami"
@JamesJoyce: oczywiście, że nie. HTTP nie jest uwiązany do TCP (wyżej wspomniany QUIC, czy chociażby Unix Sockets, które są bardzo często używane jako transport w HTTP). Większość ludzi nie będzie wiedziało o TCP specjalnie więcej niż to, że ma gwarancję dostarczenia danych oraz, że używa IP. I szczerze nawet nie będą potrzebowali nic więcej przez 95% czasu.
Pewnie będziecie mnie nienawidzić, ale uważam że sporo osób, które zostały zwolnione nie powinny nawet pracować.
Przykłady ode mnie: data engineer, który nie zna Pythona; bazodaniowiec, który nie zna Redshifta, data scientist, który nie wie co to cuda. I wiele, wiele innych. I to nie byli juniorzy. Średnia wieku tych ludzi to 40 lat.
@NieBendePrasowac: Przeczytałem i mój komentarz nawet nawiązuje do tych dwóch komentarzy wyżej. JamesJoyce to jeden z najbardziej ogarnietych ludzi na tagu, 99% kodoklepaków
W jakim kontekście ten
@JamesJoyce: Czyli jak umiesz przekleić ze stackoverflow albo chatgpt jakiś snippet, to już znasz redshifta i pythona? Kolego, muszę przyznać, że jesteś debilem. A ja się na tym znam, niejednego debila w życiu spotkałem