Aktywne Wpisy

WielkiNos +421
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz
Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 37.1% (282)
- w bryle domu 62.9% (479)

Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież ta baba jest walnięta. Widziałeś jak znowu chamsko i agresywnie odpisała innemu użytkownikowi w tym wątku?
źródło: 1000046896
Pobierz@Krupier: nie, w sumie naprawdę nie za bardzo mnie to obchodzi. Obejrzałem przed chwilą wyścig #f1:D No jeśli tak, to naprawdę nie ma co dziewczyny bronić. Nie potrafi się zachować. Jej sprawa. Ale też niech się nie dziwi, że będzie szkalowana za brak dystansu do siebie.
https://wykop.pl/wpis/82843387/dalem-z-siebie-cale-30-0-0-pseudo-kuchareczka-arin
Oburzyła się wtedy i zrobiła wpis o mnie i moim gotowaniu kłamiąc w nim, że robię te same dania zaraz po tym co ona ugotuje. XDDD
Baba to toksyk totalny.
Pseudo kuchareczka @arinkao nie ma podjazdu do @moll. Fakt, nie opinia.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #heheszki
@fornson23 tak sie buduje legendę wykopu. Twoje podejście to najgorsze co mozesz zrobic.
Popatrz na legendarnego MickPL. Każda próba merytorycznej dyskusji kończyła sie czarną listę. Same klakiery w komentarzach i tak powstaje legenda
@Naczelna_Hedonistka