Aktywne Wpisy

KingaM +1
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +26
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Co prawda sie spłakałeś i zesrałeś jak małe dziecko w tym poście bo, chlip, chlip, ktoś chłopczykowi usunął komcia ale ja sie nie przejmuje, przyzwyczaiłam się do
I znowu stare babsko siedzące wciąż na wynajmie wyzywa innych od "starych dziadów", o ironio. :D
To jest dopiero najwyższy level przegrywu. :D
źródło: popcorn
PobierzŻona wie z czym się ohajtała xD?
Nie bede sie powtarzać, co ja na ten temat sądzę jest tu napisane: https://wykop.pl/wpis/82875599/dzis-nie-bede-promowac-swojego-tagu-powiem-wiecej-
I oczywiście nadal zamierzam spuszczać was w kiblu, sprawia mi to przyjemność ( ͡° ͜ʖ
@arinkao: wielokrotnie, jakbyś przeczytała wcześniejsze komentarze, nie spodziewałem się takiej fali odzewu. Liczyłem na max 6 komentarzy i 3 plusy
Spokojnie, reszta za Ciebie wszystko zrobi bo na mnie sa potężne teczki xD
Obawiam sie tylko że w Twoim przypadku nie uwierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: xDS
PobierzJakby cie nie obraziło i nie dotykało wszystko niczym królewnę to w ogóle byś nie kręcił dramy. Ale może faktycznie nic cie nie uraziło tylko lubisz byc toksykiem, dlatego szukasz takich zajęć jak szkalowanie innych w internecie.
Jeszcze śmieszniejszy jesteś jak nie rozumiesz funkcji wykopu po prawie 7 latach siedzenia na nim, haha
@arinkao: słuchaj, w #polityka takich praktyk się nie robi. Ty usunęłaś co? To?: xddddd
źródło: d6cf88cfd4c93a3ade7b45d051003f57d5e3c19890b719dfbaf552fa048e0e59
Pobierz@arinkao: haha, "oskarżam kogoś, za co wielu mnie oskarża". Ja tak naprawdę nie wiedziałem, że jest taki
Wysoko się plasuje wśród najbardziej toksycznych różowych, jakie się przewinęły tutaj.